Ηλεκτρονική Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου στα ΕΠΑΛ - Εγγραφή σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Από το 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας ανακοινώθηκαν οι παρακάτω πληροφορίες για την διαδικασία υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) για το έτος 2019 και την δήλωση - εγγραφή σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Οι διαδικασίες για την υποβολή του Μ.Δ. αρχίζουν από την Παρασκευή 21 Ιουνίου και λήγουν τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019. Πιο αναλυτικά:

 

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Παρασκευή 21 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό

- θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).

- στη συνέχεια και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΕΠΑΛ, θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να τροποποιούν το Προσωρινό Μ.Δ. ή/και να προχωρήσουν τελικά στην οριστική υποβολή (Οριστικοποίηση).

Ηλεκτρονική δήλωση - εγγραφή σε ΓΕΛ και  ΕΠΑΛ: Μέχρι 17-6-2019 με τους κωδικούς taxis

Δεύτερη φάση ηλεκτρονική δήλωση - εγγραφή: από 25-6-2019 μέχρι 28-6-2019 για όσους δεν μπόρεσαν να εγγραφούν για λόγους ανωτέρας βίας.

Μετά την ηλεκτρονική δήλωση πρέπει να γίνει η εγγραφή στο σχολείο, με την παρουσία του κηδεμόνα στο σχολείο, από 20-6-2019 μέχρι 28-6-2019 για το ΕΠΑΛ