ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας: ξεκίνησε επιμόρφωση μαθηματικών

elkedim photo

Στο ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας ξεκίνησε χθες η επιμόρφωση εκπαιδευτικών Β επιπέδου και συγκεκριμένα του κλάδου των Μαθηματικών. Το ΕΛΚΕΔΙΜ είναι το μοναδικό ιδιωτικό κέντρο στο νομό Ημαθίας που λειτουργεί και ως ΚΣΕ για τέτοιου είδους προγράμματα. Επίσης, είναι το μοναδικό κέντρο που πραγματοποιεί το voucher Υγείας (οι επιτυχόντες απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ θα κάνουν την πρακτική τους άσκηση στο ΙΚΑ Βεροίας). Ακόμα,σε εξέλιξη βρίσκονται τα προγράμματα voucher για αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ και Δευτεροβάθμιας, ηλικίας 18-24 και 25-29 ετών. Παράλληλα, γίνονται και τα προγράμματα ΕΦΕΤ και Τεχνικού Ασφαλείας που στέφονται κάθε φορά με επιτυχία.

Τέλος, με τη νέα χρόνια θα ξεκινήσουν νέα ταχύρρυθμα τμήματα Αγγλικών και Πληροφορικής που είναι μέσω ΕΣΠΑ και εντελώς δωρεάν. Απευθύνονται σε όλες τις ομάδες πληθυσμού και ιδιαίτερα στους εκπαιδευτικούς / εργαζόμενους ενόψει της αξιολόγησης.

*Αναμένεται άμεσα το voucher Τουρισμού , ηλικίας 18-29 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι μπορούν να περάσουν από το ΕΛΚΕΔΙΜ να υποβάλλουν την αίτησης τους.

Το ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!

Για πληροφορίες καθημερινά 09:00 – 21:00
ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας
Αγ. Αντωνίου 20 και Καρατάσου γωνία
2331021061 και 6974338357
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Fb: ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας