"Κλήσεις" σε παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα μοίρασαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βέροιας

Μία πρωτότυπη ιδέα είχαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βέροιας “Σούπερ Οκτώ”. Η ιδέα τους ήταν αντί για κλήσεις σε παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα σε διαβάσεις, λωρίδες τυφλών, θέσεις ΑΜΕΑ να δίνουν προσκλήσεις για την παρουσίαση του βιβλίου τους «Για μια όμορφη πόλη». Μοίρασαν προσκλήσεις φορώντας... αυτιά γαϊδάρου, με αφορμή την υπόθεση του βιβλίου τους. Η δράση έγινε με τη συμμετοχή και στήριξη του Αντιδήμαρχου Παιδείας του Δήμου Βέροιας κ. Σοφιανίδη Γεώργιου.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Πέμπτη 31/1/2019, ώρα 11.00πμ στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Βέροιας.

Στο βιβλίο παρουσιάζεται η πρόταση των μαθητών για “οικολογική και ανεμπόδιστη μετακίνηση στην πόλη” που κατέθεσε το Μουσικό Σχολείο συμμετέχοντας στην τελική διαδικασία του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ecomobility, μέσω του Δήμου Βέροιας (Αντιδημαρχίες Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας).

Θα παρουσιαστεί και το τραγούδι “Σούπερ Οκτώ” που συνοδεύει το βιβλίο και απέσπασε το 2ο Βραβείο στην κατηγορία Μουσικής Έκφρασης.

Το βιβλίο και το τραγούδι θα διανεμηθούν σε όλα τα σχολεία του Δήμου Βέροιας για την ευαισθητοποίηση και αλλαγή νοοτροπίας ξεκινώντας από τους μαθητές του Δήμου Βέροιας.