ΕΛΜΕ Ημαθίας: "Ανεπιθύμητος στην Βέροια ο Κυριάκος Μητσοτάκης"

mitsotakis

Από την ΕΛΜΕ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ημαθίας θεωρεί τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη πρόσωπο ανεπιθύμητο (PERSONA NON GRATA) για την πόλη της Βέροιας.

Έναν υπουργό που, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ απέναντι στην Τρόικα (κι όχι γιατί «αναγκάζεται» τάχα, αλλά γιατί το θέλει συνειδητά), προβάλλει με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο τη θέση του για απόλυση δεκαπέντε χιλιάδων Δημοσίων Υπαλλήλων, μεταξύ των οποίων και εκατοντάδων, σε διαθεσιμότητα ήδη, εκπαιδευτικών και είναι έτοιμος να βάλλει την υπογραφή σε μια πρωτόγνωρη πράξη, στην ιστορία της χώρας για πάνω από έναν αιώνα.

Έναν πολιτικό που προώθησε και ψήφισε έναν κατάπτυστο νόμο για την αξιολόγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων ο οποίος προβλέπει και επιβάλλει, ως παγκόσμια πρωτοτυπία, συγκεκριμένα ποσοστά, εκ των προτέρων, «αρίστων» και «ανεπαρκών».

Έναν «πορφυρογέννητο» πολιτικό, που «ελέω πατρός», αναδείχτηκε στον εργασιακό αλλά και στον πολιτικό του βίο. Γνωρίζει, άραγε, ο υπουργός τι σημαίνει ανεργία, φτώχεια, ανέχεια, πείνα, κρύο, απόρριψη, εξευτελισμός;".