Ανακοινώθηκαν οι μεταγραφές στα πανεπιστήμια

aithoysa

Από το ΥΠΑΙΘ ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των μετεγγραφών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, όσων υπέβαλαν αίτηση με βάση το οικονομικό κριτήριο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την εγκυρότητα ή μη της αίτησής τους, με την είσοδό τους στο πληροφοριακό σύστημα http://solon.it.minedu.gov.gr 

Σε περίπτωση μη έγκυρης αίτησης και όπου παρέχεται η δυνατότητα από το πληροφοριακό σύστημα, ο αιτών καλείται να προβεί σε διόρθωση των οικονομικών στοιχείων της.

Σημειώνεται ότι οι αιτούντες που θα προβούν στη διόρθωση των οικονομικών στοιχείων της ηλεκτρονικής τους αίτησης θα πρέπει να την οριστικοποιήσουν εκ νέου.

Οι υποψήφιοι μπορούν να εισέρχονται στο πληροφοριακό σύστημα από την 27η Νοεμβρίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 έως και την 1η Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 24.00.

Επισημαίνεται ότι στο πληροφοριακό σύστημα δεν παρέχεται η δυνατότητα εισαγωγής νέων αιτήσεων, αλλά μόνο η διόρθωση των ήδη καταχωρημένων αιτήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΚΕΣΥΠ Βέροιας.

Παραστατίδης Κώστας
Υπεύθυνος ΣΕΠ στο ΚΕΣΥΠ Βέροιας
Τηλ:23310 76730
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.