Τμήμα ενηλίκων ταχύρυμα, ολιγομελή στη Ρωσική γλώσσα στο “my choice”

Τα τμήματα απευθύνονται σε ενήλικες που επιθυμούν να μάθουν Ρώσικα σε σύντομο χρονικό διάστημα, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με ένα σπάνιο εφόδιο!!!

mychoice rosika flag

Τα βιβλία και το σύγχρονο διδακτικό υλικό που χρησιμοποιούμε απευθύνονται στην καλύτερη κατανόηση & την ταχύτερη εκμάθηση των ρωσικών.

Τα μαθήματα ρωσικών περιλαμβάνουν την ανάπτυξη τόσο του γραπτού όσο και του προφορικού λόγου και της σωστής προφοράς της Ρωσικής γλώσσας.

Η διδασκαλία των ρωσικών γίνεται αποκλειστικά σε πολύ μικρά γκρουπ 2-5 ατόμων, έτσι ώστε ο σπουδαστής να μπορεί να συμμετέχει ενεργά και να διδάσκεται την ρωσική γλώσσα υπό την μορφή ιδιαίτερων μαθημάτων στην προνομιακή τιμή ενός γκρουπ!!!

Τα μαθήματα θα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα, σε ημέρες και ώρες που θα καθοριστούν ανάλογα με τις ανάγκες των σπουδαστών μας. Προβλέπονται ειδικές τιμές για ομαδικές εγγραφές, φοιτητές και ανέργους. Στο κόστος του προγράμματος περιλαμβάνεται extra πακέτο σημειώσεων.

Ελάτε κι εσείς να γνωρίσετε μαζί μας τη Ρώσικη γλώσσα!!

my choice front

MY CHOICE Κέντρα Ξένων Γλωσσών
Τσέου Κρυσταλλία
Μητροπόλεως 41 │ Τηλ. 2331077555
Κίμωνος 7 (Προμηθέας) │ Τηλ. 2331074027
Βέροια
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.