Βέροια: Βιωματική περιπέτεια με τον Άγγελο Πατσιά

Βιωματική περιπέτεια με τον Άγγελο Πατσιά διοργανώνει το Εκκοκκιστήριο Ιδεών στην Βέροια, το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 και ώρα 12μμ.

Εκπαιδευτικοί και γονείς, συμμετέχουν και ζουν μια εμπειρία σαν παιδιά και μαθαίνουν και οι ίδιοι να τη σχεδιάζουν.

Οι ιδέες πίσω από το Project Based Learning.
Βιωματικά τα βήματα του σχεδιασμού ενός σεναρίου
Πρακτικές Συμβουλές σε καθημερινά ζητήματα στην τάξη
Μια βιωματική περιπέτεια, εμπνευσμένη από το Jurassic Park.

Όπως και οι μαθητές, έτσι και εσείς, θα νιώσετε πρωταγωνιστές μιας μοναδικής περιπέτειας. Το μάθημα στο σχολείο, όπως θα μπορούσε να είναι!

Λίγα λόγια από τον Άγγελο Πατσιά
Το εργαστήριο αυτό είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας μου από τα χρόνια που δίδασκα στο Δημοτικό Σχολείο Φουρφουρά, αλλά και από αυτά στο Σχολειό της Φύσης. Έχουν συμμετάσχει σε αυτό πάνω από 200 εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα και έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων και σε γονείς που θέλουν να δουν πως μπορεί να διαμορφωθεί μια διαφορετική σχολική πραγματικότητα.

Φεύγοντας από αυτό θα νιώσετε ξανά την εκπαιδευτική σας φλόγα να καίει και τον εαυτό σας ικανό να δημιουργήσει τα πιο όμορφα περιβάλλοντα για μάθηση! Θα γνωρίσετε βιωματικά, μεθόδους όπως αυτή των αυτο-οργανωμένων περιβάλλοντων μάθησης και θα σχεδιάσετε εσείς οι ίδιοι σενάρια, που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας στο σχολείο.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε αξιοποιήστε τον σύνδεσμο έως την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDp3H15IYSF4g5RxQxWl1lF6G63Q3R_JlU232UNtZDHzWnxQ/viewform

Κόστος: 25€

Διάρκεια: 4,5 ώρες
Συμμετέχοντες 12-40
ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΟ ΙΔΕΩΝ Θεσσαλονίκης 67 / ΒΕΡΟΙΑ
mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ επικοινωνίας: 6973332783 (Μάγδα Ναζλίδου - Ασίκη)