Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Νηπιαγωγείου Βέροιας ευχαριστεί

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Νηπιαγωγείου Βέροιας Κλασικού και Ολοημέρου, ευχαριστεί θερμά, γονείς, φίλους και συγγενείς για την μεγάλη συμμετοχή τους στον αποκριάτικο χορό του Συλλόγου που έγινε το πρωινό της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου.

"Επίσης ευχαριστούμε πάρα πολύ , όλες τις επιχειρήσεις της πόλης μας, μικρές και μεγάλες για την ευγενική χορηγία που προσέφεραν, για να γίνει με μεγάλη επιτυχία η λαχειοφόρος αγορά του αποκριάτικου πάρτι", αναφέρει η επιστολή.

Μήνυμα του Δ.Σ. του 10ου Νηπιαγωγείου Βέροιας προς τα καταστήματα εστίασης

Το Δ.Σ. του 10ου Νηπιαγωγείου Βέροιας, θέλει να περάσει ένα μήνυμα στα καταστήματα εστίασης της πόλης μας, που αναλαμβάνουν τέτοιου είδους κοινωνικές εκδηλώσεις, παρακαλώ να προσέχουν περισσότερο στα εξής σημεία:

Α) Πιστή τήρηση της συμφωνίας μεταξύ καταστήματος – συλλόγου.

Β) Σωστή προετοιμασία του καταστήματος για την συγκεκριμένη μέρα και ώρα της εκδήλωσης δηλαδή, να υπάρχει επαρκή θέρμανση του χώρου (γιατί έχουν να φιλοξενήσουν παιδάκια ηλικίας 4 έως και 10 ετών) και να υπάρχουν αρκετά άτομα στο σέρβις ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν τον αριθμό των ατόμων που τιμούν την εκδήλωση.

Γ) Σωστή και ευγενική συμπεριφορά του υπεύθυνου προς τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν να αναλάβει την εκδήλωσή τους.