Εργαστήρια και νέα τμήματα που θα λειτουργήσουν στο "Ωδείο Φίλιππος"

Το Ωδείο Φίλιππος συνεχίζει και φέτος τη μεγάλη του προσφορά στη Μουσική Εκπαίδευση και στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Συναυλίες, σεμινάρια, μουσικοθεατρικές παραστάσεις, και το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσης και της συνεργασίας με τους γονείς και μαθητές, που  προσφέρει η ιδιωτική φροντίδα και η προσωπική ενασχόληση. 

Το Ωδείο Φίλιππος είναι αναγνωρισμένο από το Κράτος όπως όλα τα Ωδεία της χώρας ιδιωτικά και δημοτικά, και παρέχει μετά την ολοκλήρωση των σπουδών, επαγγελματικά πτυχία και διπλώματα. Παρέχει επίσης τη δυνατότητα εισαγωγής των υποψηφίων στα μουσικά Πανεπιστήμια έπειτα από τη σχετική προετοιμασία, με μεγάλη επιτυχία κάθε χρονιά.

Τη νέα σχολική σεζόν 2017-18, στο Ωδείο Φίλιππος θα λειτουργήσουν τα εξής νέα τμήματα & εργαστήρια:

* Γυναικείο Χορωδιακό Σύνολο Ενηλίκων
Υπεύθυνη: Νίκη Μπραβάκη

...όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και οι μαμάδες δικαιούνται στιγμές χαλάρωσης, χαράς και αρμονίας που μόνο η χορωδιακή μουσική μπορεί να προσφέρει. Ξεκινάμε λοιπόν με πολύ κέφι και βλέψεις για μεγάλες ερμηνείες.

* Μαθητική Ορχήστρα
Υπεύθυνοι: Νίκη Μπραβάκη - Νεφέλη Μπραβάκη

...απευθύνεται σε όλους τους σπουδαστές που επιθυμούν να συμμετάσχουν, σε οποιοδήποτε επίπεδο των σπουδών τους κι αν βρίσκονται. Με ειδικές ενορχηστρώσεις, ώστε να αναδεικνύονται οι δυνατότητες των σπουδαστών κάθε επιπέδου.

* Σύνολα μουσικής δωματίου/σύγχρονης μουσικής
Υπεύθυνη: Νίκη Μπραβάκη

...γιατί κάθε παιδί, αρχάριο ή προχωρημένο, ακόμα κι αν δεν νιώθει έτοιμο να πάρει μέρος στη μεγάλη μαθητική ορχήστρα, πρέπει ωστόσο να έχει την ευκαιρία να μελετήσει και να παίξει με άλλους μουσικούς. Γιατί η μουσική δημιουργία είναι ακόμα πιο απολαυστική όταν γίνεται συν-δημιουργία.

* Τμήμα ηλεκτρικής κιθάρας
Υπεύθυνη: Αναστασία Γιαμούζη

* Τμήμα ροκ-μπλουζ-τζαζ αυτοσχεδιασμού
Υπεύθυνοι: Αναστασία Γιαμούζη - Λάζαρος Μπίντσης

* Τμήμα μιούζικαλ
Υπεύθυνοι: Νίκη Μπραβάκη - Νεφέλη Μπραβάκη

* Θεατρική ομάδα
Υπεύθυνοι: Νίκη Μπραβάκη - Νεφέλη Μπραβάκη

...στο πνεύμα της παλιάς θεατρικής ομάδας του Ωδείου Φίλιππος, που την περίοδο 2005-2008 έδωσε δεκάδες παραστάσεις στο θεατράκι του Ωδείου, ξεκινάει η νέα θεατρική ομάδα, με νέους συντελεστές, αλλά με το ίδιο κέφι για δημιουργία.

* Τμήμα εισαγωγής στα όργανα (για παιδιά 7-8-9 χρονών)
Υπεύθυνη: Νίκη Μπραβάκη

...γιατί δεν αποφασίζουν όλα τα παιδιά στον ίδιο χρόνο με ποιο όργανο θέλουν να ασχοληθούν. Τελειώνοντας τη μουσική προπαιδεία και πριν αρχίσουν τη μελέτη ενός συγκεκριμένου οργάνου, οι μικροί μαθητές έχουν την ευκαιρία, ακολουθώντας αυτό το μονοετές ομαδικό τμήμα, να γνωρίσουν και να μελετήσουν το πιάνο τη φλογέρα και το βιολί, και να έχουν έτσι μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις μουσικές σπουδές που θα επιλέξουν.

Παράλληλα με τα νέα αυτά τμήματα, συνεχίζουν τις εργασίες τους και τα ήδη υπάρχοντα ομαδικά τμήματα του Ωδείου Φίλιππος:

* Παιδική χορωδία
* Νεανική χορωδία
* Filippos Glee
* Μουσική προπαιδεία (για παιδιά 4-7 ετών)
* Baby -τμήμα μουσικοκινητικής (για παιδιά 3-4 ετών μαζί με τη μαμά ή το μπαμπά)

Ωδείο Φίλιππος
Παρ. Αγγέλλων 7, Βέροια (πίσω από το Δημαρχείο)
Τηλ: 2331067060