Είκοσι κοτσίδες για γυναίκες με καρκίνο συγκεντρώθηκαν στο ΕΠΑΛ Βέροιας στην δράση "Χάρισε Δύναμη"

Την Τρίτη 25 Απριλίου 2017 ξεκίνησε η δράση του τμήματος κομμωτικής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Βέροιας και Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας με το πρόγραμμα “χάρισε Δύναμη”, που πραγματοποιεί σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο του μαστού "Άλμα ζωής.

Σκοπός της δράσης η συλλογή κοτσίδων από δωρήτριες μαθήτριες (γυναίκες-άνδρες) για τη δημιουργία περουκών. Η έναρξη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα προβολών του σχολείου , όπου οι Διευθυντές, κος Παντής Βαπτιστής και κος Χασιώτης Νίκος χαιρέτησαν τους παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Επίσης, διαβάστηκε και χαιρετιστήριο μήνυμα από την Πρόεδρο του συλλόγου “Άλμα Ζωής” κα Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου .

Η συνέχεια δόθηκε στα εργαστήρια κομμωτικής όπου, η συμμετοχή από μαθήτριες δωρητές κοτσίδων ήταν μεγάλη. Αξιοσημείωτη ήταν η ανταπόκριση και ευαισθητοποίηση του Δημοτικού Σχολείου Πατρίδας, που με τους δασκάλους και τους γονείς, οι μαθήτριες κατέκλυσαν τα εργαστήρια κομμωτικής, πρόσφεραν με μεγάλη χαρά και προθυμία τις κοτσίδες τους, δίνοντας παράλληλα με αυτόν τον τρόπο μαθήματα ευαισθησίας και συνεισφοράς για τόσο ευγενικό σκοπό. Η δράση που ξεκίνησε τόσο ελπιδοφόρα -αφού από την πρώτη κιόλας μέρα της συγκεντρώθηκαν πάνω από 20 κοτσίδες-, θα συνεχιστεί μέχρι την Τετάρτη 03 Μαΐου.