Οι μαθητές του τμήματος αγγλικών του ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας ευχαριστούν

elkedim photo

Από μαθητές του τμήματος αγγλικών του ΕΛΚΕΔΙΜ εστάλη το παρακάτω ευχαριστήριο: "Οι μαθητές του τμήματος αγγλικών του ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους υπεύθυνους συντελεστές του ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας κύριους Αντώνη Θεοχαρόπουλο , Κωνσταντίνο Θεοχαρόπουλο και την κυρία Κική Τσιμπλίδου για την δημιουργία του ταχύρυθμου τμήματος των αγγλικών.

Απο τον περασμένο Απρίλιο που έγινε για πρώτη φορά στη Βέροια το πρόγραμμα αγγλικών επιδοτούμενο μέσω ΕΣΠΑ, εντελώς δωρεάν προς όλες τις ομάδες πληθυσμού με διάρκεια 2 μήνες (50 ώρες) , πολλοί μαθητές ειναι στην ευχάριστη θέση σήμερα να έχουν στα χέρια τους ενα πτυχίο ξένης γλώσσας αναγνωρισμένου απο τον ΑΣΕΠ για να το χρησιμοποιήσουν οι μεν εργαζόμενοι στην δουλειά τους εν όψη αξιολόγησης και οι δε άνεργοι να έχουν ενα προσόν περισσότερο για την εύρεση μιας θέσης εργασίας.

Είμαστε ευχαριστημένοι απο τα μεγάλα ποσοστά επιτυχίας που σημειώνει το ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας καθώς διαβάζουμε στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα πληροφόρησης στον νομό Ημαθίας ότι στα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων των αγγλικών υπήρξε 98% επιτυχία στα πτυχία lower και 95% επιτυχία στα πτυχία proficiency. Η μεγάλη επιτυχία στα αποτελέσματα των εξετάσεων οφείλεται στην μεθοδικότητα κατα την εκπαίδευση και στην εμπειρία των καθηγητριών αγγλικών στο συγκεκριμένο πρόγραμμα αφού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πάνω απο το 95% των μαθητών φτάνει στην απόκτηση ενός πτυχίου.

Μπράβο στους υπεύθυνους του προγράμματος των αγγλικών του ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας για άλλη μια φορά , αφού πλέον στον Νομό Ημαθίας όλοι οι πολίτες έχουν την δυνατότητα μέσω αυτού του προγράμματος να δώσουν δωρεάν εξετάσεις για την απόκτηση ενός πτυχίου ξένης γλώσσας αναγνωρισμένου απο τον ΑΣΕΠ".

Για πληροφορίες για τα τμήματα αγγλικών και για τα προγράμματα ανέργων στο ΕΛΚΕΔΙΜ ΒΕΡΟΙΑΣ Αγ. Αντωνίου 30 και Καρατάσου γωνία Τηλ. 2331 0 21061 και 6974338357.