Πρώτη εβδομάδα δημιουργικών εργαστηρίων στον «Μικρό Πρίγκηπα»

Η 1η εβδομάδα των δημιουργικών εργαστηριών στον «Μικρό Πρίγκηπα» ολοκληρώθηκε. Ξεκίνησε η επόμενη με νέο θέμα και νέες ιδέες που θα εκπλήξουν τους μικρούς μας φίλους!

Την 1η αυτή εβδομάδα τα παιδιά χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους και επιλέγοντας τα κατάλληλα υλικά αποτύπωσαν σε χάρτινα πιάτα ένα καλοκαιρινό τοπίο, έφτιαξαν καλοκαιρινά ρεσό, κατασκεύασαν ανεμόμυλους και ασχολήθηκαν με φύλλα εργασίας με θέμα το καλοκαίρι!!!

Μικρός Πρίγκηπας

Δείτε φωτογραφίες κάνοντας κλικ στην εικόνα!

Το θέμα της 2ης εβδομάδας των δημιουργικών εργαστηριών έχει σχέση με το «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (2)»:

Δευτέρα 27/06 «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΟΜΠΙΛΕ»: Χρησιμοποιώντας χαρτιά Α4, χαρτόνια, άμμο, κοχύλια και δαχτυλομπογιές φτιάχνουμε μόμπιλε με καράβια, ψάρια, ιππόκαμπους και αστερίες!!
Τρίτη 28/06 «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»: Μαθαίνουμε καλοκαιρινά τραγούδια και χορεύουμε στο ρυθμό τους!!! ΚΑΡΑΟΚΕ με καλοκαιρινά τραγούδια!!!!
Τετάρτη 29/06 «ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»
Πέμπτη 30/06 «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΓΛΥΚΟ»: Mεταμορφωνόμαστε σε ζαχαροπλάστες και φτιάχνουμε δροσερά σάντουιτς παγωτά!!
Παρασκευή 31/06 «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ»: Χρησιμοποιώντας γλωσσοπίεστρα, κοχύλια, άμμο φτιάχνουμε διακοσμητικό για το δωμάτιο μας!!!

Το θέμα των εργαστηριών θα αλλάζει κάθε εβδομάδα και θα ανακοινώνεται κάθε Σαββατοκύριακο!!

Η καλοκαιρινή φύλαξη λειτουργεί από τις 8 π.μ. έως και τις 3 μ.μ., ενώ τα δημιουργικά μας εργαστήρια από τις 11 π.μ. έως και τη 1 μ.μ., με χρέωση 1 μόλις ευρώ την ώρα συμπεριλαμβανομένου γεύματος (*ελάχιστη χρέωση 4 ευρώ, ειδικές τιμές για αδερφάκια). Σερβίρεται πλούσιο πρωινό κατά τις 10 π.μ. το οποίο περιλαμβάνει κρουασάν, φρέσκα ψωμάκια με μαρμελάδες διαφόρων γεύσεων, με μερέντα για τους λάτρεις της σοκολάτας, με αλλαντικά/τυροκομικά.

Μετά το τέλος των δημιουργικών εργαστηριών ακολουθεί το μεσημεριανό, το οποίο περιλαμβάνει hot dog ή τοστ με χυμό και φρούτο.

Εμπιστευτείτε τη καθημερινή ψυχαγωγία και φύλαξη των παιδιών σας στις έμπειρες παιδαγωγούς του «ΜΙΚΡΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ», σε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον!!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον «Μικρό Πρίγκηπα» στο τηλ.: 23310 60703

ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ │ Καφέ – Παιδότοπος
Διοργάνωση εκδηλώσεων │ Συνεστιάσεις Συλλόγων │ Παιδικά πάρτυ │ Φύλαξη παιδιών
Βερόης 5, Βέροια
23310 60703
www.pliroforiodotis.gr/little-prince