Η Πυροσβεστική Υπηρεσία στον παιδικό σταθμό Ειρηνούπολης

Την Τετάρτη 25 Μαΐου, μετά από σχετικό αίτημα της Υπεύθυνης κ. Σεπιτάνου Αναστασίας, τον Παιδικό Σταθμό Ειρηνούπολης (Αγγελοχωρίου) επισκέφτηκε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με σκοπό να ενημερώσει τους μικρούς μαθητές για θέματα πυρκαγιάς και αντιμετώπιση εκτάκτων συνθηκών(σεισμό, πλημμύρα κ.λ.π.), ατυχήματα μέσα και... έξω από το σπίτι.
Στα παιδιά παρουσιάστηκαν οι στολές που χρησιμοποιούνται, αλλά και ότι άλλο απαιτείται σε μία πυροσβεστική επιχείρηση (οι μάνικες και διάφορα άλλα εργαλεία). Η παρουσίαση των Πυροσβεστών υπήρξε εξαιρετική, με μεγάλη ευαισθησία προσέγγισαν τα παιδιά, μίλησαν μαζί τους, απάντησαν με υπομονή σε όλες τους τις απορίες και τους έμαθαν τον αριθμό έκτακτης ανάγκης"199" που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε σε κάθε έκτακτη περίπτωση.

Ο ενθουσιασμός ξεπέρασε κάθε προσδοκία όταν το Πυροσβεστικό όχημα μπήκε στην αυλή του Παιδικού Σταθμού και τα παιδιά μεταμορφώθηκαν σε μικρούς Πυροσβέστες, κράτησαν τη μάνικα και έκαναν πυρόσβεση.

“Ευχαριστούμε θερμά τη Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας και τον Διοικητή κ. Παλαμούτη, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας καθώς και τους Πυροσβέστες κ. Γκιόρσο Γεώργιο και κ. Λεφούση Χρήστο για τον πολύτιμο χρόνο που διέθεσαν και την πολύ χρήσιμη ενημέρωση”, αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού.