Ευχές στους επιτυχόντες των πανελλαδικών από τον Παναγιώτη Γκυρίνη και τον Φώτη Δημητριάδη

girinis

Θερμά συγχαρητήρια εκφράζει ο νέος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κύριος Παναγιώτης Γκυρίνης στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις με την παρακάτω επιστολή του:

"Αγαπητά μου παιδιά, προσωπικά αλλά και εκ μέρους του Δημοτικού μας Συμβουλίου, σας εκφράζω τα συγχαρητήριά μου. Με τον αγώνα σας πετύχατε μια σημαντική νίκη για τη ζωή σας. Εξασφαλίσατε την είσοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όσο κι αν είναι αυτό δεν αποτελεί στις μέρες μας εχέγγυο επαγγελματικής αποκατάστασης. Τα συγχαρητήρια δεν ανήκουν μόνο σε σας αλλά και στους γονείς σας, που στάθηκαν δίπλα σας σε χαλεπούς καιρούς, όπως και στους εκπαιδευτικούς σας, που υπήρξαν ακούραστοι αρωγοί των προσπαθειών σας και σας προετοίμασαν σωστά για την πρώτη ίσως μεγάλη δοκιμασία της ζωής σας.

Η περιοχή μας βασίζεται σε σας και στην εφεξής πορεία σας. Προσδοκούμε όλοι μας ένα καλύτερο αύριο γι΄ αυτήν μέσα από εσάς και τις επιτυχίες σας.

Δεν ξεχνώ ασφαλώς και τους μαθητές μας, που ενώ μόχθησαν εξίσου τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικείοι τους, για διάφορους λόγους δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τώρα όμως, είναι η ώρα για ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και προσπάθεια. Και μην ξεχνάτε, ότι η επιτυχία βρίσκεται και εκτός της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι επιτυχίες λοιπόν όλων σας αποτελούν επένδυση για τον τόπο μας, όλοι σας είστε ένα ανεκτίμητο κεφάλαιο γι' αυτόν. Σας εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία!".

Τα συγχαρητήρια και τις ευχές για καλή σταδιοδρομία εκφράζει ο απερχόμενος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κύριος Φώτιος Δημητριάδης στους επιτυχόντες στις εξετάσεις για την είσοδο στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση:

"Αγαπητοί επιτυχόντες, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων, θα ήθελα να σας μεταφέρω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την είσοδο σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η επιτυχία σας στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελεί επιστέγασμα μιας προσπάθειας χρόνων, δικών σας, αλλά και των οικείων σας και των καθηγητών σας, που στάθηκαν πολύτιμοι βοηθοί στον αγώνα σας.

Όλοι μας, αλλά κι εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος, αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που παρόλο τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουμε, εσείς καταφέρατε τους στόχους σας και θεωρώ υποχρέωση όλων μας να συνεχίσουμε να δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες στον τόπο μας προκειμένου να επιστρέψετε, μετά το πέρας των σπουδών σας και να προσφέρετε τα μέγιστα στους συμπολίτες μας.

Σε όσους δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους, τονίζω ότι ναι μεν χάθηκε μια μάχη, αλλά η ζωή είναι μπροστά τους και θα τους δοθεί πλήθος ευκαιριών στη διάρκειά της. Εύχομαι σε όλους να έχετε πάντα επιτυχίες στη ζωή σας, καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες και καλή "Φοιτητική Ζωή!"