Ευχαριστήριο του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Σ. Καλογραία Βέροιας – Αποτελέσματα 2014

 

Η κ. Τσέου Κρυσταλλία, διευθύντρια του διδακτηρίου Σ. ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ Βέροιας, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών, έκανε την εξής δήλωση:

“Θα ήθελα να  πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας στήριξαν και μας εμπιστεύτηκαν  κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του Σ. ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ. Πιο συγκεκριμένα, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους μικρούς μας μαθητές και στους γονείς τους που εμπιστεύτηκαν το φροντιστήριό μας καθώς επίσης και τους ενήλικες μαθητές, που μας εμπιστεύτηκαν να τους προετοιμάσουμε για την απόκτηση των πτυχίων τους. Σας το ανταποδίδουμε προσφέροντάς σας το πιο δυνατό πρόγραμμα σπουδών με εγγύηση στην ποιότητα, δίνοντας πάντα τον καλύτερό μας εαυτό.”

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2014

Το πρώτο έτος λειτουργίας του Σ. ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ 2013-2014 ολοκληρώθηκε με 100% επιτυχία στα πτυχία LOWER - PROFICIENCY. Συγχαρητήρια στους μαθητές ! ! !

Βύσνα Άννα
Δόμανου Φωτεινή
Παπαπαναγιώτου Αχιλλέας
Παπαπαναγιώτου Παναγιώτης
Τσέου Καλλιόπη
Χαλαστάνη Γεωργία
Χαλαστάνης Δημήτρης
Χατζηπάντος Βασίλης

 

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Σ. Καλογραία Βέροιας ξεχωρίζουν για την καλύτερη μέθοδο διδασκαλίας και την κορυφαία ποιότητα που προσφέρουνε τόσο στους μικρούς μαθητές όσο και στους ενήλικες!

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σ. Καλογραία Βέροιας – Τσέου Κρυσταλλία
Μητροπόλεως 41, Βέροια
Τηλ. 2331077555
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.