Τα θετικά σχόλια του κόσμου της Βέροιας απέσπασε το ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας

elkedim ptixia

Δεν έχουν περάσει λίγες ημέρες από την απονομή πτυχίων στους πρώτους επιτυχόντες μαθητές στις εξετάσεις αγγλικών που έγιναν τέλη Μαΐου στο ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας και τα θετικά σχόλια που γίνονται καθημερινά από τον κόσμο της Βέροιας είναι πολλά. Στις παρέες των νέων αλλά και μεγαλύτερων σε ηλικία , σε ανέργους αλλά και σε εργαζόμενους της πόλης συζητάτε καθημερινά η επιτυχία που σημείωσαν οι πρώτοι επιτυχόντες στο lower και proficiency του πτυχίου ΤΙΕ των Αγγλικών.

Το πρόγραμμα εκμάθησης αγγλικών γίνεται μέσω ΕΣΠΑ , είναι ταχύρυθμο ( 2μήνες ) με όλο το εκπαιδευτικό υλικό και την τηλεκατάρτιση εντελώς δωρεάν. Ολοκληρώνεται σε 50 ώρες και στο τέλος δίνονται οι εξετάσεις για τα αντίστοιχα πτυχία lower και proficiency.

Πρώτη φορά έγινε στη Βέροια ένα τόσο ταχύρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης ξένης γλώσσας και μάλιστα δωρεάν για τους μαθητές , δίνοντας την δυνατότητα για την απόκτηση ενός πτυχίου αναγνωρισμένου από τον ΑΣΕΠ, είτε σε ανέργους για να εμπλουτίσουν τον φάκελο τους με ένα πτυχίο ξένης γλώσσας είτε σε εργαζόμενους να έχουν ένα ακόμη προσόν για την προσεχή αξιολόγησή τους από τις υπηρεσίες τους.

Θετικά μιλούν όλοι στη Βέροια για αυτή τη δυνατότητα της γρήγορης απόκτησης του πτυχίου ΤΙΕ στην αγγλική γλώσσα σε χρόνο ρεκόρ, μόνο μέσα σε δύο μήνες.

Οι εγγραφές για νέα τμήματα συνεχίζονται γι αυτό μην χάνετε την ευκαιρία και πηγαίνετε να ενημερωθείτε.

ΕΛΚΕΔΙΜ ΒΕΡΟΙΑΣ
Αγ. Αντωνίου 30 και Καρατάσου γωνία
Τηλ.2331 0 21061 και 6974338357
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.