Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Σχολή Χορού Μελίνα Παπαδοπούλου

 

Στη Σχολή Χορού Μελίνα Παπαδοπούλου ξεκίνησαν οι εγγραφές.

Εσείς σε ποιο τμήμα θα χορέψετε φέτος…

Μπαλέτο
Σύγχρονος χορός
Latin
Hip-Hop
Fitness
Oriental
Ενδυνάμωση με ασκήσεις μπαλέτου

Λίγα λόγια για το Μπαλέτο…

Μπαλέτο! Χάρη, κίνηση, ευλυγισία... Είναι πολύ σημαντικό ένα παιδί να μάθει να εκφράζεται με το σώμα του από νωρίς. Συμβάλλει σημαντικά στη διαμόρφωση ενός ωραίου σώματος, αλλά και ενός ωραίου μυαλού… Συνδυάζει μυαλό ψυχή και σώμα. 

Ο «ευγενέστερος» των χορών, που έκανε τα πρώτα του βήματα στις αριστοκρατικές αυλές της αναγεννησιακής Ιταλίας, όπου διαδόθηκε έπειτα στη Γαλλία και τη Ρωσία, έδειχνε για πολλά χρόνια να απευθύνεται αποκλειστικά στα κορίτσια των «καλών» οικογενειών. Με τα χρόνια φυσικά αυτό άλλαξε, το κοινό του μπαλέτου μεγάλωσε, «άνοιξε».

Το μπαλέτο είναι ένας τρόπος έκφρασης, εκτόνωσης και σωματικής άσκησης γιατί εξασκεί το ρυθμό, την μουσικότητα και την προσωπική έκφραση.

Είναι μια μορφή τέχνης που καλλιεργεί πνευματικά και σωματικά όσους θέλουν να ακολουθήσουν μαθήματα μπαλέτου. Το μπαλέτο εμπνέει και καλλιεργεί το πνεύμα και την πειθαρχία.

«Το μπαλέτο είναι hot» είναι μια έκφραση που χρησιμοποιούν συχνά οι μεγαλύτεροι  σταρ του Hollywood ενώ τα περισσότερα μοντέλα της Victoria’s Secret πίνουν νερό στο άκουσμα της λέξης “μπαλέτο”.

 
Σχολή Χορού Μελίνα Παπαδοπούλου
Λεωφόρος Στρατού 35, Βέροια
Τηλ. 2331121652, 6972931720