Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συγχαίρει τους επιτυχόντες

mavridoy anastasia

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας , κα Μαυρίδου Αναστασία με αφορμή την ανακοίνωση των ονομάτων των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση απευθύνει το παρακάτω μήνυμα:

«Ως Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης απευθύνω θερμό χαιρετισμό προς όλους τους νέους και τις νέες του νομού μας, οι οποίοι έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις του σχολικού έτους 2014-2015.

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής και των ονομάτων των επιτυχόντων, κλείνει ο κύκλος των κόπων και της προσμονής, των ίδιων και των οικογενειών τους.

Συγχαίρω όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που πέτυχαν να εισαχθούν σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εύχομαι κάθε επιτυχία στις σπουδές τους και καλή σταδιοδρομία. Επιπρόσθετα, εκφράζω θερμά συγχαρητήρια στους γονείς των παιδιών, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό τους και μοιράστηκαν τις αγωνίες και τις ελπίδες τους.

Στους μαθητές και στις μαθήτριες που δεν μπόρεσαν να εισαχθούν σε κάποια σχολή επισημαίνω ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν εξαντλούνται στην παρούσα φάση. Πάντοτε υπάρχουν διέξοδοι στα όνειρα και τις προσδοκίες, φτάνει να υπάρχει αγωνιστικό πνεύμα, ελπίδα και υπομονή.
Τέλος, εκφράζω ευχαριστίες και συγχαρητήρια προς όλους τους εκπαιδευτικούς της τάξης, οι οποίοι στήριξαν πολύπλευρα την επίμοχθη προσπάθεια των παιδιών σε όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους».