Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών "DIDACTICA"

  

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ‘DIDACTICA’ λειτουργεί εδώ κι έναν χρόνο σε νέους, μοντέρνους και ευχάριστα διαμορφωμένους χώρους στο κέντρο της Βέροιας, στην οδό Παστέρ 7.

Στο ‘DIDACTICA’ διδάσκουν καθηγήτριες φιλόλογοι (native language speaker), με εμπειρία και εξειδίκευση στη διδασκαλία ξένων γλωσσών. Οι επικοινωνιακοί μέθοδοι, οι σύγχρονοι τρόποι διδασκαλίας, σε συνδυασμό με το φιλικό περιβάλλον, συμβάλλουν στην επιτυχία των μαθητών.

Στόχος του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ‘DIDACTICA’ είναι η εξοικείωση των μαθητών με τις ξένες γλώσσες, καθώς τα μαθήματα πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ στην γλώσσα που διδάσκεται (οι καθηγήτριες ομιλούν ΜΟΝΟ τη μητρική τους γλώσσα!). Οι μαθητές μαθαίνουν για την κουλτούρα και τη νοοτροπία των αντίστοιχων χωρών, μέσα από ένα πλήθος δραστηριοτήτων, οι οποίες τους κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Οι καθηγήτριες, σε συχνές συναντήσεις με τους γονείς, ενημερώνουν για την πρόοδο των μαθητών.

Για τη νέα σχολική χρονιά, θα λειτουργήσουν ολιγομελή τμήματα, όλων των επιπέδων, για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, με τις πιο προσιτές τιμές! Ειδική τιμή για μέλη της ίδιας οικογένειας και στην δεύτερη γλώσσα! Δωρεάν τμήματα αγγλικών Pre-Junior!

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ‘DIDACTICA’ αναλαμβάνει την προετοιμασία μαθητών για το πανεπιστήμιο και για σπουδές στο εξωτερικό.

Τα πτυχία είναι αναγνωρισμένα από το ΑΣΕΠ και το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ).

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ‘DIDACTICA’:

  • στα τηλέφωνα: 2331070252 & 6945961898 
  • στην διεύθυνση: Παστέρ 7, Βέροια
  • στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • στο Facebook: didactica & Maria Sancho
  • www.pliroforiodotis.gr/didactica