Συγχαρητήριο μήνυμα Τσαβδαρίδη για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών

tsavdaridis vouli

Ο βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης εξέδωσε το παρακάτω συγχαρητήριο μήνυμα για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών: "Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία και πολλές επιτυχίες στο νέο, γεμάτο προκλήσεις ακαδημαϊκό κεφάλαιο που ξεκινούν στη ζωή τους.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών, που με άοκνες προσπάθειες και με περίσσευμα ψυχής και αφοσίωσης καθοδήγησαν και συμπαραστάθηκαν στα παιδιά, υποστηρίζοντας τους στόχους και απαλύνοντας την αγωνία τους.

Βεβαίως, τα ίδια ειλικρινή συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια, αξίζουν και σε όλα τα παιδιά που δεν κατόρθωσαν τη φετινή χρονιά να επιτύχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Η επίπονη προσπάθεια που κατέβαλλαν, θα αποτελέσει το σημαντικότερο εφόδιο και τον πιο πολύτιμο οδηγό για την επιτυχία των στόχων τους στο μέλλον. Η ζωή δεν σταματάει, ούτε τελειώνει στις Πανελλήνιες.

Ως γονέας, αλλά και ως πολιτικός αισθάνομαι υπερήφανος για τη νεολαία μας, η οποία ακόμα και σε αυτές τις εποχές της βαθιάς οικονομικής κρίσης, αγωνίζεται με πείσμα για ένα καλύτερο μέλλον τόσο για την ίδια όσο και για την πατρίδα μας. Ισχυροποιεί έτσι σε όλους μας την ελπίδα και θέτει με τον τρόπο αυτό τις βάσεις για την Ελλάδα που μας αξίζει".