Νηπιαγωγείο: Γερά θεμέλια ποιότητας ζωής και εκπαίδευσης στο παιδί σας

Nipiagogeio-Facebook

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η προσχολική περίοδος είναι πολύ ξεχωριστή για το κάθε παιδί, γιατί θέτει τις βάσεις για τα μετέπειτα χρόνια της ζωής του. Και αυτός είναι «κανόνας» στο Νηπιαγωγείο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Ι. Σαφαρίκα-Ι. Μπαρμπαρούση».

Για να διαμορφώσει το παιδί μια υγιή και δυναμική προσωπικότητα, θα πρέπει τόσο οι γονείς όσο και οι δάσκαλοι να εφαρμόζουν συγχρονισμένα, προγράμματα και προσεγγίσεις που να συμβάλλουν στην ολόπλευρη ανάπτυξη του κάθε παιδιού.

To Νηπιαγωγείο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Ι. Σαφαρίκα-Ι. Μπαρμπαρούση» ως φορέας αγωγής και εκπαίδευσης, προσφέρει τη βάση στην οποία το παιδί θα πρέπει να πατήσει γερά, να διαμορφώσει ολόπλευρα την προσωπικότητά του και να είναι έτοιμο για το «πέταγμα» της ζωής.
Θα πρέπει να είναι προτεραιότητα του κάθε γονιού, η σωστή επιλογή του εκπαιδευτικού συστήματος που θα αναλάβει υπεύθυνα τη διαπαιδαγώγηση του παιδιού του.

Στο Νηπιαγωγείο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Ι. Σαφαρίκα-Ι. Μπαρμπαρούση» ακολουθούνται σύγχρονες μέθοδοι εκπαιδευτικής προετοιμασίας των παιδιών, όπως:

- Συστηματική εκμάθηση Αγγλικής γλώσσας (δίγλωσσο πρόγραμμα ειδικά προσαρμοσμένο, για εξοικείωση των νηπίων με την ξένη γλώσσα)
- Ζωγραφική, Αθλητισμός, Θεατρικό Παιχνίδι, Χορός, Μουσική, Κατασκευές με πηλό και πλαστελίνη, Εικαστικά Εργαστήρια, Μαγειρέματα
- Πρόγραμμα Μελέτης για την προετοιμασία της επόμενης μέρας
- Εισαγωγή στους Η/Υ
- Γνωστική Ανάπτυξη στα Ελληνικά και στα Αγγλικά
- Ψυχοκινητική Αγωγή
- Καθημερινή σίτιση με ειδικά διαμορφωμένο διαιτολόγιο
- Καθημερινή μεταφορά από και προς τις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων με απόλυτη ασφάλεια

Το Νηπιαγωγείο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας, θέτει γερά τα θεμέλια ποιότητας ζωής και εκπαίδευσης στο παιδί σας.
Ενημερωθείτε στο τηλέφωνο 23310 75490 –www.iev.gr
1ο χλμ Βέροιας-Άμμου