Γ΄ Λυκείου: Στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια γνωρίζουν το Νέο Σύστημα Εισαγωγής

iev-facebook

Η Γ΄ Λυκείου είναι ο τελευταίος σταθμός των μαθητών στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και το σημείο της μεγάλης πρόκλησης για το μέλλον τους. Για τον σκοπό αυτό τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας «Ι. Σαφαρίκα-Ι. Μπαρμπαρούση» ακολουθούν μια σειρά από εκπαιδευτικές μεθόδους διδασκαλίας και επιμέλειας, για την αρτιότερη προετοιμασία των μαθητών, με στόχο την εισαγωγή τους στις σχολές της επιθυμίας τους.

Έτσι στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας παρέχονται υπηρεσίες Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού για την επιλογή στόχων και σχολής, από εκπαιδευτικούς που γνωρίζουν τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την αγορά εργασίας.

Στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας, γνωρίζουν το νέο σύστημα εισαγωγής, αλλά γνωρίζουν και τον τρόπο για να πετύχουν οι μαθητές τους. Διδασκαλία σε ομάδες προσανατολισμού με μέγιστο αριθμό 10 ατόμων, σε αίθουσες εξοπλισμένες με σύγχρονα smartboart και προηγμένα προγράμματα εικονικής αναπαράστασης μαθηματικών και φυσικών επιστημών.

Παράλληλα οι μαθητές συμμετέχουν σε πρωτοπόρα προγράμματα αθλητισμού, αναπτύσσουν πολιτιστική και κοινωνική ευαισθητοποίηση, μέσα από ομίλους, εκδρομές και οργανωμένες επισκέψεις.

Γνωρίστε από κοντά τους ανθρώπους και τις εγκαταστάσεις και λύστε κάθε πιθανή απορία σας και θα σας προσφέρουν την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λύση.

Τηλέφωνο 23310 75490 – www.iev.gr 
1ο χλμ Βέροιας-Άμμου