Οι καθηγητές Μαθηματικών Ημαθίας, Πέλλας ευχαριστούν το ΕΛΚΕΔΙΜ της Βέροιας

elkedim kathigites

Οι καθηγητές Μαθηματικών της Β/θμιας εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας και Ν.Πέλλας ευχαριστούν και συγχαίρουν ταυτόχρονα το ΕΛΚΕΔΙΜ της Βέροιας για την άψογη οργάνωση , την παροχή υποδειγματικών υπηρεσιών , τον άρτιο εξοπλισμό και την υπέροχη φιλοξενία στην 6-μηνη επιμόρφωση Β' επιπέδου στις νέες Τεχνολογίες.

"Το πρόγραμμα της επιμόρφωσης ξεκίνησε στις 16-12-2014 και έληξε επιτυχώς στις 28-05-2015. Μέσα από την θεωρητική κατάρτιση και τις ποικιλότροπες πρακτικές ασκήσεις φεύγουμε όλοι εμείς οι Μαθηματικοί με εμπλουτισμένες γνώσεις που θα τις μεταλαμπαδεύσουμε στους μαθητές των σχολείων μας. Ιδιαίτερα θα σταθούμε με ευλάβεια και εκτίμηση στον κύριο συντελεστή αυτή της επιμόρφωσης, τον επιμορφωτή μας κύριο Πουτακίδη Κωνσταντίνο, Σχολικό Σύμβουλο Μαθηματικών του νομού Κοζάνης. Με τις άπειρες γνώσεις του μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία και τον ζήλο του μας κατεύθυνε σωστά στα μονοπάτια της Μαθηματικής Επιστήμης.

Ευχαριστούμε θερμά την Γραμματεία του ΕΛΚΕΔΙΜ για την άψογη εξυπηρέτηση καθώς επίσης και τους ιδιοκτήτες Θεοχαρόπουλο Αντώνη και Θεοχαρόπουλο Γεώργιο για την απλόχερη συμπαράσταση και αρωγή στην 6-μηνη επιμόρφωσή μας.

Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους και να συνεχίσουν να προσφέρουν στην κοινωνία της Βέροιας αυτές τις απαράμιλλες υπηρεσίες τους" αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.