Το ΚΑΠΗ Βέροιας έκοψε την βασιλόπιτα

Το ΚΑΠΗ  του ΝΠ.Δ. Βεροιας  πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας και τον ετήσιο χορό του  την Πέμπτη 13 Φεβρουαριου 2020  ,στην αίθουσα του πολυχωρου  ΕΛΗΑ  Βεροιας, θεσμός που διοργανώθηκε για 35η χρονιά.

Την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Προεδρος του .Ν.Π.ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Κος Ακριβοπουλος Λεωνίδας, ο Αντιπροεδρος  του ΚΑΠΑ Κος Ασλανιδης Λαζαρος ,η Διευθύντρια  του ΚΑΠΑ Κα Γιαμουσταρη Αθανασια ,Η Προϊσταμένη του τμήματος  Κοιν. Προστασίας και Αλληλεγγύης Κα Λευκοπουλου  Αρτεμις και  Κα Βενιοπουλου  Ευη εκπρόσωπος εργαζόμενων του Ν.Π.

Βαδίζοντας σταθερά

Το ΚΑΠΗ του Νομικού Προσώπου Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ξεκινά έρευνα για την «Καταγραφή των πτώσεων στα άτομα της 3ης ηλικίας στην κεντρική Μακεδονία και παρέμβαση σια την πρόληψη τραυματισμών μέσω ειδικών προγραμμάτων άσκησης και πρόληψη των πτώσεων», που αποτελεί μεταδιδακτορική έρευνα η οποία συγχρηματοδοτήθηκε από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση», στο πλαίσιο της πράξης «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ / ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΩΝ – Β κύκλος» (MIS 5033021) που υλοποιεί το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στους χώρους των ΚΑΠΗ με υπεύθυνο τον κύριο Λύτρα Δημήτριο, Φυσικοθεραπευτής, διδάκτωρ ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ.