Εκδρομή στην Κλεισούρα θα κάνει ο Σύλλογος Προσκηνυτών Αλεξάνδρειας

Ο Σύλλογος Προσκυνητών Αλεξάνδρειας και Περιχώρων ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ημερήσια προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Γεννήσεως της Θεοτόκου στην Κλεισούρα του Νομού Καστοριάς την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020.

Στην Ιερά αυτή Μονή ασκήτεψε για πολλά χρόνια η Μοναχή Σοφία, η οποία οσιοποιήθηκε με απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως.

"Η αναχώρηση θα γίνει στις 7 το πρωί της Κυριακής από το χώρο του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας και η άφιξη στην Ιερά Μονή στις 9 το πρωί. Το αντίτιμο του εισιτηρίου είναι 10 Ευρώ. Θα εκκλησιαστούμε και κατόπιν στο αρχονταρίκι θα πιούμε τον καθιερωμένο καφέ, όπου η ηγουμένη θα μας ενημερώσει για την ιστορία της Ιεράς Μονής και της Οσίας Σοφίας.

Αμέσως μετά θα αναχωρήσουμε για το Λέχοβο της Φλώρινας, όπου θα γευματίσουμε στην Ταβέρνα του Απόστολου Τζανή.

Τον απογευματινό μας καφέ θα τον πιούμε στις καφετέριες που βρίσκονται στην Πλατεία Δημητρίου Μακρή στο Αμύνταιο, απ’ όπου θα αναχωρήσουμε για την Αλεξάνδρεια" αναφέρει ο Σύλλογος. 

Όσα από τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου επιθυμούν να λάβουν μέρος στην επίσκεψη αυτή να το δηλώσουν εγκαίρως στο Δ.Σ του Συλλόγου στα τηλέφωνα:

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6944445115
ΜΠΑΝΤΩΛΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 6977409899
ΑΓΙΟΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6989295917