Ο αποκριάτικος χορός του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Με καλό φαγητό ,κρασί ,συνοδεία ελληνικής μουσικής και του εξαιρετικού Ημαθιώτη καλλιτέχνη Δημήτρη Ερατεινού, διασκέδασαν οι παρευρισκόμενες φίλες του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας στην αποκριάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Sala – Εληά» την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου.

Για ακόμη μια χρονιά η ανταπόκριση από τις Κυρίες της πόλης ήταν θερμή , γεμίζοντας την αίθουσα και ενισχύοντας κατά αυτό τον τρόπο το έργο του Ομίλου, την παροχή τροφίμων σε μηνιαία βάση σε άπορες οικογένειες της Βέροιας με ανήλικα παιδιά.

Για τον λόγο αυτό, το Δ.Σ. του Ομίλου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως και δημόσια όλες τις Κυρίες που διασκέδασαν μαζί μας. Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Αρχιερατικός της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας Αρχιμανδρίτης Δημήτριος Μπακλαγής, o Διοιηκητής της 1ης Μεραρχίας πεζικού Υποστράτηγος κος. Σάββας Κολοκούρης και ο Αντισυνταγματάρχης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Μεραρχίας κος.Γρηγόρης Παντελίδης , η αντιδήμαρχος παιδείας κα. Συρμούλα Τζίμα , ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κος. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, η σύζυγος του αντιπεριφερειάρχη κα. Όλγα Καλαιτζίδου και η προισταμένη της Δ/νσης Κοινωνικής Πρόστασίας & Παιδείας κα. Παρασκευή Αγγελή καθώς και η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Γηροκομείου κα. Δόξα Μούρτζιου. Επίσης η Αντιπρόεδρος του ΚΕ.ΜΕ.Α.ΕΔ. Βέροιας κα.Ρούλα Πρασσοπούλου καθως και εκπρόσωποι των φιλανθρωπικών και πολιτιστικών σωματείων της πόλης.

Οι τυχεροί λαχνοί από τη λαχειοφόρο που πραγματοποιήθηκε στην εκδήλωση είναι οι παρακάτω:

929 , 783, 758 , 931, 7, 834, 110, 828, 12, 205, 753, 793, 729, 915, 114 ,919, 928 ,803, 165