Κοπή Βασιλόπιτας για τους καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Μητρόπολης (φωτογραφίες)

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου το μεσημέρι ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχτηκε στους χώρους της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά στη Βέροια τους καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως, στους οποίους παρατέθηκε τράπεζα και έγινε η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας.

Στην τράπεζα παρευρέθηκε και ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, ο οποίος απηύθυνε πατρικούς λόγους και συνεχάρη τους καθηγητές για την σημαντική προσφορά και διακονία τους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Χριστιανική Καταφυγή του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης, όπου διακόνησε ως καθηγητής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, όταν Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου ήταν ο Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων.

Ο Μητροπολίτης, ευχαρίστησε τους καθηγητές για την συμπαράσταση τους στην διακονία της τοπικής εκκλησίας, ενώ ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεώργιο για την ευγενή παρουσία του και διένειμε σε όλους από μία εικόνα του Αγίου Νεκταρίου.

View this gallery on Flickr