Εορτάστηκε η μνήμη του προστάτου των καρκινοπαθών Αγίου Παρθενίου Λαμψάκου στη Βέροια - Εορταστική εκδήλωση του Ιεραποστολικού Συλλόγου «Ιερός Φώτιος» (φωτογραφίες)

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα Κυριωτίσσης Βεροίας επί τη εορτή του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου, προστάτου των καρκινοπαθών.

Παρέστησαν μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας και στο τέλος της θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε μνημόσυνο για τα αποβιώσαντα μέλη του Συλλόγου και ανέγνωσε σχετική ευχή για τους ασθενείς.

View this gallery on Flickr

Εορταστική εκδήλωση του Ιεραποστολικού Συλλόγου «Ιερός Φώτιος» Βεροίας

Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου το απόγευμα στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από τον Ιεραποστολικό Σύλλογο «Ιερός Φώτιος» Βεροίας, με αφορμή την εορτή του Μεγάλου Φωτίου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό. 

Στην εκδήλωση η θεολόγος κ. Ιουλία Χατζηδάκη ανέπτυξε το θέμα: «Άρνηση και θέση στη χρι­στι­α­νι­κή ζωή», ενώ συμμετείχε η Χορωδία της Ορθόδοξης Αδελφότητας Θεσσαλονίκης «Χριστιανική Ελπίς».

Την εκδήλωση παρουσίασε ο πρόεδρος του Ιεραποστολικού Συλλόγου «Ιερός Φώτιος» Βεροίας και περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας κ. Στέργιος Μουρτζίλας.

View this gallery on Flickr