Το 5o Σύστημα Προσκόπων Βεροίας έκοψε την βασιλόπιτά του

Το 5o Σύστημα Προσκόπων Βεροίας έκοψε την βασιλόπιτά του για το νέο έτος το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 μέσα στη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα της εστίας του.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Σωφρόνιος Φάκας, ο Αντιπρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Βεροίας κ.Πυρινός Δημήτρης, τα μέλη του Δ.Σ. Ομίλου Προστασίας Παιδιού κ.Λαμπροπούλου Χρύσα και κ. Τσιαρτσιώνη Χαρά, οι διατελέσαντες Τοπικοί και Περιφερειακοί  Έφοροι Ημαθίας κ.Πυρινός Παύλος κ. Ταμπακόπουλος Κώστας και κ.Τελλίδης Σπύρος, οι Υπαρχηγοί της  Ενώσεως  Παλαιών Προσκόπων Βεροίας κ.Οικονομίδης Κώστας και κ.Τσέλιος Σωτήρης, καθώς και οι διατελέσαντες  Αρχηγοί του 5ου Συστήματος και των Τμημάτών του: κ.Ζερδαλή Λουίζα-Δέσποινα, κ.Κότσιφας Αντώνιος, κ.Παυλίδης Παύλος , κ.Ρουμελιώτης Κωνσταντίνος καθώς πλήθος γονέων, παιδιών και παλαιών Προσκόπων της Βέροιας. Στην εκδήλωση δεν μπόρεσαν να παραστούν και απέστειλαν τους θερμούς χαιρετισμούς τους:  ο διατελέσαντας Π.Ε.Ημαθίας κ. Παπαδημητρίου Τάκης , ο διατελέσαντας Τοπικός Έφορος Βεροίας-Πρόεδρος Ε.Π.Π.Βεροίας κ.Στάντζος Αθανάσιος και ο Αρχηγός της Ε.Π.Π.Βεροίας κ.Ουσουτζόγλου Νίκος.

Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε μια αναφορά από τον Αρχηγό του 5ου  Συστήματος κ.Παντελίδη Ανέστη  πάνω στο πρόγραμμα και το παιδαγωγικό έργο των Βαθμοφόρων μέσα στα τμήματα τους, στις περσινές δραστηριότητες τους, καθώς και στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, ζητώντας την συμμετοχή όλων (παιδιών-γονέων – βαθμοφόρων- παλαιών προσκόπων) για την επιτυχία όλων των παραπάνω

Ακολούθησε μια τετραλογία οπτικοποιημένων παρουσιάσεων σχετικά με την Διάρθρωση του 5ουΣυστήματος Βεροίας, τις δραστηριότητες & τις τεχνικές εργασίες που πραγματοποιήθηκαν  κατά την περσινή χρονιά καθώς επίσης παρουσιάστηκαν οι επόμενες προγραμματισμένες δράσεις του Συστήματος.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε απονομή Τιμητικών Διακρίσεων στον κ.Καλογήρου Νικόλαο στην κ.Παντελίδου Όλγα για την συνεχή και αδιάλειπτη προσφορά τους στο Σύστημα μας καθώς και απονομή της επετειακής μαντίλας των «100 χρόνων του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων»  στους βαθμοφόρους και τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης. Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή δώρων στους 8 τυχερούς της Βασιλόπιτάς μας και τις θερμότερες ευχές μας για ένα όμορφο και δημιουργικό 2020.