Το Σωματείο Εκτάκτων του Ζαχάρεως διαμαρτύρεται για το κλείσιμο του Εργοστασίου

Την διαμαρτυρία του στο κλείσιμο του εργαστασίου Ζάχαρης, στο Πλατύ, εκφράζει με ανακοίνωσή του το Σωματείου Εκτάκτων Εργατοτεχνών Υπαλλήλων Εργαστασίου Ζαχάρεως Πλατέος. Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

"Ημαθιώτες και Ημαθιώτισες με την παρών επιστολή στα Μ.Μ.Ε που αποστέλλουμε θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το κλείσιμο του εργοστάσιου Ζάχαρης στο Πλατύ Ημαθίας καθώς και της βεβήλωσης υλικών που γίνετε μέσα σε αυτό ,με την υπογραφή του Υπουργού Άδονη Γεωργιάδη αφού αθέτησε την υπόσχεση του ότι το εργοστάσιο θα επαναλειτουργήσει.

Ημαθιώτες και Ημαθιώτισες αυτή τη στιγμή διανύουμε το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο της Ημαθίας αφού ΧΑΡΙΣΑΝ και ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ τον ιδρώτα των αγροτών και εργαζομένων.

Καλούμε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς της Ημαθίας να σταθούν στο ύψος τον περιστάσεων που αρμόζει για την ανάπτυξη της Ημαθίας, να αφήσουμε όλοι της πολιτικές-κομματικές ταυτότητες και να αγωνιστούμε για την επαναλειτουργία της βιομηχανίας.

Ημαθιώτες και Ημαθιώτισες σας καλούμε να σταθείτε δίπλα στους αγρότες και εργαζόμενους στον αγώνα που κάνουμε ,φτάνει ποια το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας ,ήμαστε ΟΛΟΙ υπεύθυνοι για την παρακαταθήκη που θα αφήσουμε στα παιδιά μας ,ήμαστε συνυπεύθυνοι για την ανάπτυξη της Ημαθίας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ".