Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη

Από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα κίνησης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων. Σύμφωνα με αυτό:

Την Τρίτη 21 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Λυκογιάννης, επί τη εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρκέλλης της Χιοπολίτιδος.

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια της «Γέφυρας Αφών Κούσιου» στην οδό Βλάχων Ηρωίδων στην περιοχή Κτηνιατρείου.

Το Σάββατο 25 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βεροίας.

Την Κυριακή 26 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κοπανού και θα τελέσει Χειροτονία Πρεσβυτέρου.

Την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας επί τη εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος και θα τελέσει Κουρά Μοναχού.

Την Δευτέρα 27 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας επί τη εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού και θα τελέσει Χειροτονία Διακόνου. Ο Σεβασμιώτατος δεν θα δεχθεί ευχές στο Επισκοπείο και στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά όπως είθισται, αλλά μόνο κατά την διανομή του αντιδώρου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό.

Την Τρίτη 28 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στο χωριό της Αγίας Τριάδος επί τη εορτή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου.

Την Τρίτη 28 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.