Η Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Βέροιας έκοψε τη βασιλόπιτα (φωτογραφίες)

Με την παρουσία πλήθος φίλων και συνδρομητριών, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στη Λέσχη Αξιωματικών Βέροιας, η κοπή βασιλόπιτας της Φιλόπτωχου Αδελφότητος Κυριών Βέροιας για το 2020. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο στρατηγός Διοικητής της 1ης Μεραρχίας πεζικού κ. Κολοκούρης Σάββας, ο αντισυνταγματάρχης κ. Παντελίδης Γρηγόριος, Διευθυντής δημοσίων σχέσεων της 1ης Μεραρχίας, ο Υπαστυνόμος Α΄ κ. Κωστόπουλος Κωνσταντίνος ως εκπρόσωπος του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας, η Πρόεδρος του Γηροκομείου Βέροιας κ. Μούρτζου Δόξα, η Πρόεδρος κ. Μάλαμα Έλλη και μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας, η  αντιπρόεδρος του Ομίλου προστασίας απόρου παιδιού κ. Γαλλίκα Καίτη, η ταμίας του «Έρασμου» κ. Μαργαρίτα Δαμιανίδου, η Πρόεδρος κ. Αλέκα Βαφείδου και  μέλη του φωνητικού συνόλου «ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ», τα επίτιμα μέλη της Φιλόπτωχου κ.κ. Κορδονίδου Βασιλική και Γκαμπέση Βούλη.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης κ.Δημήτριος Μπακλαγής ως εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη και επίτιμου Προέδρου της Φιλόπτωχου.

Η Πρόεδρος κ. Τελάλογλου-Χ’δημητρίου Δέσποινα, αφού  ευχαρίστησε όλους  για την παρουσία τους, ευχήθηκε ολόψυχα για τη νέα χρονιά, υγεία, αγάπη ειρήνη και ευημερία  σε όλους.

Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενες διασκέδασαν και χόρεψαν με πολύ κέφι, με τη ζωντανή μουσική, που επιμελήθηκαν αφιλοκερδώς οι μουσικοί: Θεοδωρίδης Κώστας, Κασσερόπουλος Γιάννης, Νικολαϊδης Δημήτρης, Τσιλίκας Γιώργος και Γιαλαμά Γεωργία.

Η Φιλόπτωχος ευχαριστεί από καρδιάς όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης:

Την 1η Μεραρχία Πεζικού για την παραχώρηση της αίθουσας στη Λέσχη Αξιωματικών Βέροιας και το προσωπικό της Λέσχης για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Το ζαχαροπλαστείο «Φίνο» για τη βασιλόπιτα και τα τσουρεκάκια.

Το φούρνο Κόγια για τα λέμον πάι.

Την κ. Δαβόρα-Μαζαράκη Κατερίνα για τις πίτες.

Τον κ. Πράπα Γιάννη για το κρασί.

Ανώνυμο δωρητή για τα κωκ.

Τη μουσική μπάντα.

View this gallery on Flickr