Ο Έρασμος έκοψε την βασιλόπιτα

Με πνεύμα ιδιαίτερης αισιοδοξίας για την έκβαση της νέας χρονιάς, ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» τέλεσε την παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας για το 2020, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (18-01-20) στο «Αγγελικόν Μεζεδοπωλείον», στη Βέροια, με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από το ΔΣ η Πρόεδρος του Συλλόγου Γεωργία Φωστηροπούλου, η Αντιπρόεδρος Όλγα Σαββίδου, η Γραμματέας Παρθένα Παπαδοπούλου-Τσίρκα, η Ταμίας Μαργαρίτα Δαμιανίδου, οι κ.κ. Κατερίνα Μαυρίδου, Σοφία Ζεϊμπέκη, Ειρήνη Κοτρίδου– Χαμαλή, το προσωπικό και μεταξύ αυτών η Διοικητική Δ/ντρια Παρασκευή Γούλα, η Φροντίστρια Κατερίνα Παπαδοπούλου, ο Υπ. Γενικών Καθηκόντων Κων/νος Χαλάτσης, και από την επιστημονική ομάδα εργαζομένων η Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Μαρία Ασλανίδου, η Συστημική – Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια Έμυ Μήτσιου, η Κοινωνική Λειτουργός Ολυμπία Λαζαρίδου, πολυάριθμα μέλη, εθελοντές και φίλοι.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που επιμελήθηκαν οι μουσικοί Χρ. Γανόπουλος και Κ. Χαλάτσης συμμετείχαν, δίνοντας μια ιδιαίτερη εορταστική νότα στην όλη ατμόσφαιρα, ο κιθαροδιδάσκαλος και μουσικός Δ. Σωτηρίου με τις κυρίες της χορωδίας του ΚΑΠΗ Πλ. Ωρολογίου, η μουσικός Κ. Σωτηρίου και ο Ερμηνευτής και Ηθοποιός Δ. Ερατεινός.
Η Πρόεδρος του «Έρασμου» Γ.Φωστηροπούλου ευχήθηκε ολόψυχα σε όλους υγεία, ευλογία, καλή δύναμη για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησε από καρδιάς όσους συνδράμουν με την εθελοντική τους παρουσία στους καθημερινούς αγώνες του «Έρασμου».