Ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας για την περίοδο των Χριστουγέννων

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας αποτελεί μια βασική δομή αλληλεγγύης και προσφοράς για τις οικονομικά ευάλωτες οικογένειες της Αλεξάνδρειας.

Από την ίδρυσή του έως σήμερα και με την πολύτιμη στήριξη και τις δωρεές επιχειρήσεων, σχολείων, συλλόγων αλλά και απλών πολιτών διανέμει σε μηνιαία βάση τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε ωφελούμενους του προγράμματος.

"Εν όψη των εορτών των Χριστουγέννων, βασική μέριμνα είναι να μη λείψει τίποτα και φέτος από το γιορτινό τραπέζι των πολιτών που στερούνται των βασικών αγαθών.

Σας καλούμε λοιπόν, να συμβάλετε στο έργο μας προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας (ελαιόλαδο, μακαρόνια, αλεύρι, ρύζι, όσπρια, ζάχαρη, γάλα, κονσέρβες κλπ), είδη προσωπικής περιποίησης και υγιεινής, αλλά και Χριστουγεννιάτικα εδέσματα (γλυκά-σοκολάτες) και παιχνίδια για μικρά παιδιά, έτσι ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε χαρά και αγάπη τις Άγιες μέρες σε όλες τις οικογένειες που έχουν ανάγκη" αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Αλεξάνδρειας.

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού, ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρες 8:30 – 15:30.