Το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας συγκέντρωσε τρόφιμα για το Κοινωνικά Παντοπωλείο

Ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Υγείας – Εθελοντισμού κ. Ευστάθιος Κελεσίδης, τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Αθανασία Λαμπριανίδου και κ. Δήμητρα Καρατζά  εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες  τους στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας το οποίο περιόδευσε με την παράσταση «Το τρελό μικρό πράγμα που ονομάζεται Έρωτας», της Λένας Πετροπούλου, στις γειτονιές της Βέροιας και σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.

Οι παραστάσεις είχαν και κοινωνικό χαρακτήρα, αφού αντί εισιτηρίου ο κάθε θεατής, εφόσον το επιθυμούσε, μπορούσε να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας.

Ευχαριστούν επίσης, τους δημότες της Βέροιας και των Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και τους εκπροσώπους τους, για την έμπρακτη συμπαράστασή και για τη συνεισφορά τους στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, από το οποίο εξυπηρετούνται οικονομικά αδύναμες οικογένειες.

Η επιλογή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας να ενισχύσει με αυτόν τον τρόπο τη Δομή, η άψογη συνεργασία με όλα τα μέλη του, καθώς επίσης και η θετική ανταπόκριση του κόσμου, είναι συγκινητική και ελπιδοφόρα, γιατί σημαντικό στις μέρες μας είναι η αμοιβαία υποστήριξη και η κοινωνική αλληλεγγύη.

Το Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας λειτουργεί από την 1η Νοεμβρίου 2017 στο πλαίσιο της πράξης  «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βέροιας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020».

Η Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βέροιας λειτουργεί με σταθερό ωράριο από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 έως 17:00.

Επικοινωνία:

Κοινωνική Λειτουργός/Συντονίστρια: Αθανασία  Λαμπριανίδου

Διοικητικό προσωπικό: Δήμητρα Καρατζά

Τηλέφωνα: 2331353824 & 2331353811

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: www.facebook.com/koinoniko.pantopoleio.veria

Διεύθυνση Κοινωνικού Παντοπωλείου: Σταδίου 51 (κτίριο παλαιών σφαγείων), Βέροια