Κάλεσμα του ΚΕΠΚΑ για οργάνωση του κινήματος καταναλωτών

kepka naousa

Από το ΚΕΠΚΑ Νάουσας - Ημαθίας ανακοινώθηκε το παρακάτω κάλεσμα στους καταναλωτές: "Φίλοι Καταναλωτές, παίρνοντας αφορμή από τις ομιλίες του ΚΕΠΚΑ και τη μικρή συμμετοχή του κόσμου, αλλά και την απήχηση που έχει το ΚΕΠΚΑ στον απόηχο των ομιλιών θα θέλαμε να καταθέσουμε τα ακόλουθα:

Όπως γνωρίζετε το ΚΕΠΚΑ λειτουργεί εδώ και δεκατρία χρόνια και δραστηριοποιείται όχι μόνο στη Νάουσα, αλλά και σε ολόκληρο το Νομό.

Παρουσιάζεται όμως το εξής παράξενο φαινόμενο: ενώ στις ομιλίες η συμμετοχή των πολιτών – καταναλωτών είναι μικρή, μετά από τις εκδηλώσεις οι περισσότεροι πολίτες μας τηλεφωνούν για να καταγγείλουν κάτι και ζητούν τη βοήθειά μας. Και εμείς, επειδή, δρώντας εθελοντικά και θέλοντας να βοηθήσουμε το συνάνθρωπό μας, στην κυριολεξία κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να διεκπεραιώσουμε τις υποθέσεις των καταναλωτών οι οποίοι τις περισσότερες φορές δεν είναι μέλη μας ή λένε ότι θα γίνουν. Αρκετές φορές λειτουργούμε σε βάρος και της οικογένειάς μας, αφού παραμελούμε τις δικές μας δουλειές για να τελειώσουμε των καταναλωτών.

Όμως, φίλε καταναλωτή, από σένα ζητούμε να αφήσεις τη ζεστασιά του σπιτιού σου ή την παρέα των φίλων σου ή οτιδήποτε τέλος πάντων κάνεις και να έρχεσαι στις ομιλίες μας, οι οποίες γίνονται για εσένα, για να ενημερωθούμε στα επίκαιρα θέματα και να αποφύγουμε τις παγίδες που κακόβουλοι είναι πιθανόν να σου στήσουν για να κερδίσουν σε βάρος σου.

Είναι καιρός να αντιληφθείς ότι μόνο με την ενημέρωση και τη σωστή πληροφόρηση θα είσαι δυνατός να ανταπεξέλθεις τους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Εμείς θα συνεχίσουμε να σε ενημερώνουμε, γιατί πιστεύουμε ότι έτσι σε βοηθάμε. Από τη μεριά σου όμως και εσύ αντάμειψε την προσπάθειά μας με την παρουσία σου στις εκδηλώσεις μας. Είναι καιρός να αφήσουμε τον καναπέ και να ενωθούμε όλοι μαζί για έχουμε την πραγματική παρέμβαση στη αγορά. Μη περιμένουμε άλλους να μας σώσουν.

Γίνετε όλοι μέλη του ΚΕΠΚΑ για να δυναμώσουμε τη φωνή μας και να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν.
Είναι ώρα να κάνουμε το σύνθημα του ΚΕΠΚΑ πραγματικότητα
Γνωρίζω – Συνειδητοποιώ – Οργανώνομαι - Προστατεύομαι".