Προσκήνυμα στο Άγιο Όρος θα κάνει η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ημαθίας

Από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Πληροφορούμε τα Μέλη και τους Φίλους του Παραρτήματος Ημαθίας της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, ότι σχεδιάζουμε προσκύνημα στο Άγιον Όρος από 5 Οκτωβρίου 2019, στη Σκήτη Ξενοφώντος (Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και Αγίων Θεοδώρων και ειδικά στην Καλύβη Γέροντος Νίκωνος -2 διανυκτερεύσεις) και μία από τις μεγάλες Ιερές Μονές -1 διανυκτέρευση. Αν το τελευταίο δεν γίνει αποδεκτό λόγω μεγάλου αριθμού, θα επιλέξουμε τρείς διανυκτερεύσεις στον αρχικό προορισμό. Ο μέγιστος αριθμός προσκυνητών που μπορεί να φιλοξενηθεί με αυτόν τον διακανονισμό, είναι δέκα πέντε (15).

Προγραμματίζουμε να αναχωρήσουμε την 05.30ω της 5ης Οκτωβρίου, ώστε να προλάβουμε το πλοίο προς Αρσανά Μονής Ξενοφώντος, όπου θα αποβιβασθούμε.

Οι συμμετέχοντες θα επιβαρυνθούν με τα έξοδα: μετάβασης και επιστροφής (περί τα 300€ για κάθε ημέρα κίνησης του λεωφορείου –συνολικά περί τα 600€, εκτός αν επιλέξουμε την κίνηση με ΙΧ), τα εισιτήρια του πλοίου (5,50€ η απλή διαδρομή), έκδοσης Διαμονητηρίου (25€ κατ’ άτομο), καθώς και τυχόν έξοδα εσωτερικών μετακινήσεων για όσους το επιλέξουν.

Πολλές πληροφορίες για προσκύνημα στο Άγιον Όρος μπορούν να βρεθούν στο:
http://eaasimathias.blogspot.com/p/blog-page_26.html .

Παρακαλούμε για τις δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 30 Ιουν 2019".