Ποιοι βραβεύθηκαν στον 3ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα τον Τριπόταμο (φωτογραφίες)

Η τελετή βράβευσης του 3ου Διαγωνισμού Ζωγραφικής, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων  του Ποταμού Τριποτάμου Βέροιας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.

Από την Δευτέρα έως και την ώρα της τελετής, τα έργα των μαθητών εκτέθηκαν στο Φουαγιέ του Δημαρχείου.

Την εκδήλωση παρουσίασε η ιχθυολόγος, μέλος του Συλλόγου Μαρία Χειμωνοπούλου, η οποία είπε ότι «στον πρώτο διαγωνισμό συμμετείχαν 73 μαθητές, στον δεύτερο 230 μαθητές ενώ στον φετινό περίπου 50 μαθητές. Την φετινή χρονιά η διαδικασία ήταν διαφορετική, αφού οι διαγωνιζόμενοι ζωγράφισαν δίπλα στο ποτάμι που διασχίζει την πόλη μας, τον Τριπόταμο. Οι μαθητές πέρασαν όμορφα και αυτό είναι το σημαντικό της δράσης. Ο διαγωνισμός έχει καθιερωθεί, σκοπεύοντας να αφυπνίσει τους πολίτες».

Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν σκληρά για να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση, ενώ συνέχισε με την ανάγνωση των ονομάτων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Οι μαθητές που βραβεύθηκαν είναι οι εξής:

  1. Κυβεντίδης Χαράλαμπος, 1ο ΔΣ
  2. Ποτογλίδου Ευαγγελία 8ο ΔΣ
  3. Γκατζέ Κωνσταντίνα 10ο ΔΣ
  4. Θεοχαροπούλου Ελένη Μυρτώ Ραχιά
  5. Χριστίνα Σούλα Αγία Μαρίνα
  6. Σταμούλη Γκόρη Χρυσάνθη 6ο ΔΣ
  7. Πολυμέρη Φωτεινή Μαρία 14ο ΔΣ & Βουρδούνη Αικατερίνη Ραφαηλία 9ο ΔΣ
  8. Γκοτζαμάνη Άννα Μαρία Χρυσοβαλάντου 9ο ΔΣ
  9. Αρσενίου Δημήτρης 9ο ΔΣ
  10. Ευστρατιάδου Αγαθή 12ο ΔΣ

Στους τρεις πρώτους μαθητές δόθηκαν έπαινοι, αναμνηστικά μετάλλια συμμετοχής και χρηματικά έπαθλα, ενώ στους υπόλοιπους αναμνηστικά μπλουζάκια του Συλλόγου.