Οι ΤΟΕΒ της Νάουσας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, οι ΤΟΕΒ της Νάουσας είχαν ενημερωτική συνάντηση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, με τον Πρόεδρο του ΓΟΕΒ Θεσσαλίας κ. Παπαμιχαήλ Δημήτρη. Αντικείμενο της ενημέρωσης ήταν η πιθανότητα δημιουργίας και στην Νάουσα, Αγροτικής Ενεργειακής Κοινότητας, με σκοπό την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας σύμφωνα με το νέο νομοθετικό πλαίσιο για την υλοποίηση έργων ΑΠΕ από τις Ενεργειακές Κοινότητες στην Ελλάδα.

Σημειωτέων οτι στην Λάρισα έχει γίνει η Πρώτη Αγροτική Ενεργειακή Κοινότητα στην Ελλάδα (Ο ΓΟΕΒ και 9 ΤΟΕΒ της περιοχής) στα εγκαίνια της οποίας παραβρέθηκε ο Πρόεδρος και ο Διευθυντής του ΤΟΕΒ Νάουσας την 16η Νοεμβρίου του 2018 .

Στην φωτογραφία (από αριστερά προς δεξιά) ο Πρόεδρος του ΓΟΕΒ Θεσσαλίας κ. Παπαμιχαήλ Δημήτρης, ο Διευθυντής του ΤΟΕΒ Αγροκτήματος Ναούσης κ. Μπλιάτκας Θωμάς, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Αγροκτήματος Ναούσης κ. Παπαδόπουλος Κώστας, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Αραπίτσης Ναούσης κ. Αδαμίδης Παύλος, ο Γεωργοτεχνίτης του ΤΟΕΒ Αραπίτσης Ναούσης κ. Ιωακειμίδης Χρήστος, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ζερβοχωρίου κ. Βασιλείου Πέτρος και το μέλος ΔΣ του ΤΟΕΒ Ροδοχωρίου κ. Σκεντερίδης Χρήστος.