Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Ημαθίας συγκεντρώνει τρόφιμα για ασθενείς κοινωνικές ομάδες

Από τον Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η συγκινητική προσφορά των μελών και φίλων του Συνδέσμου μας στο κοινωνικό παντοπωλείο που δημιουργήσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Η σημαντική βοήθεια που προσφέραμε σε τριάντα (30) οικογένειες, που στερούνταν βασικών αναγκών. Οι δύσκολες ημέρες που περνά η χώρα μας. Όλα αυτά μας υποχρεώνουν και φέτος με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων να δημιουργήσουμε παρόμοιο παντοπωλείο.

Παρακαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας να δείξουν για μια ακόμη φορά τα αλτρουιστικά τους αισθήματα και να προσφέρουν ό,τι μπορεί ο καθένας, έστω και από το υστέρημά του, ώστε να μας δοθεί η ευκαιρία να καλύψουμε, έστω τις στοιχειώδεις ανάγκες των συνανθρώπων μας, που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης και στερούνται ακόμη και στοιχειωδών αγαθών για μια αξιοπρεπή διαβίωση.

Η επιλογή των οικογενειών που έχουν άμεση ανάγκη βοήθειας θα γίνει από τους Δ/ντές και τους δασκάλους κάποιων σχολείων της πόλης μας, διότι αυτοί ζουν και αντιμετωπίζουν καθημερινά τα προβλήματα των μαθητών τους. Το κοινωνικό παντοπωλείο θα λειτουργεί από 1 έως 17 Δεκεμβρίου 2018 Το γραφείο θα είναι ανοιχτό: Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή , το πρωί από 10:30 έως 12:30.

Τα είδη να είναι μακράς διάρκειας (γάλα, λάδι, ζάχαρη, όσπρια, ζυμαρικά κονσέρβες κ.λ.π.)

Επειδή πέρυσι κάποια μέλη μας έφεραν δοχεία λάδι 5 λίτρων, παρακαλούμε οι συσκευασίες να είναι του ενός ή δύο λίτρων, για την ίση και δίκαιη κατανομή.

Ευχαριστούμε και σας περιμένουμε".