koupidou alina

proteas ban3

dion motors

parrots

Τέσσερις από την Ημαθία τιμήθηκαν στην εκδήλωση για την Μακεδονική Κουζίνα

Η προβολή και διάδοση της Μακεδονικής Κουζίνας σε διεθνές επίπεδο είναι ο στόχος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, που συνεργάζονται στενά για την επίτευξη του. Η Μακεδονική Κουζίνα παρουσιάστηκε χθες το βράδυ σε πολυσυνέδριο προβολής και προώθησης προϊόντων της Κεντρικής Μακεδονίας, που έγινε στο ξενοδοχείο ΜΕΤ, στη Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, το δ.σ. της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος απένειμε τον τίτλο του επίτιμου μέλους στον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και στον αντιπεριφερειάρχη Φάνη Παππά. Ανακηρύχτηκαν επίσης 4 τζούνιορ μέλη, 21 δόκιμα και 3 τακτικά μέλη της Λέσχης (στην φωτογραφία του θέματος είναι όλα τα νέα μέλη). Η Λέσχη απένειμε τιμητική πλακέτα για την εθελοντική προσφορά τους στα μέλη της: Κική Εμμανουηλίδου, από τον Σταυρό Ημαθίας, γευσιγνώστρια, σεφ και συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής, Αντώνη Μουστάκα, Μαρίνο Χονδρολίδη, Θωμά Παπαντωνίου και Χριστίνα Μάλλιου, σεφ και στην πρόεδρο του Κέντρου Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του δήμου Βέροιας (ΚΕΜΑΕΔ) Μελίνα Δαμιανίδου που ετοιμάζει, σε συνεργασία με τη Λέσχη, βιβλίο μαγειρικής για ΑμεΑ.

Πηγή: https://www.politismika.gr

dyslexia centers

sidiropoulos

studio 69