Άνθισαν τα χαμόγελα στην Ποδηλατάδα του ΤΟΒ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στην Ποδηλατάδα του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας μέσα στις Ανθισμένες Ροδακινιές. Περισσότεροι από 60 μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής στο πάρκο της Εληάς και από εκεί ξεκίνησαν μια πανέμορφη διαδρομή 17 χιλιομέτρων μέσα στον ολάνθιστο κάμπο της Βέροιας. Η μέρα ήταν ιδανική για βόλτα με ποδήλατο, η διοργάνωση σε υψηλά επίπεδα και τα χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπα των συμμετεχόντων!

Η Ποδηλατάδα αποτέλεσε μέρος των δράσεων του ΤΟΒ με θέμα τις Ανθισμένες Ροδακινιές, ώστε αυτή η μοναδική στον κόσμο ομορφιά της πόλης μας, να γίνει ευρύτερα γνωστή και να αναδειχθεί ως ένα νέο κομμάτι του τοπικού τουριστικού προϊόντος. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται ο Φωτογραφικός Διαγωνισμός, με πανέμορφες φωτογραφίες να καταφθάνουν συνεχώς στο email του ΤΟΒ! Θυμίζουμε ότι η υποβολή συμμετοχών ολοκληρώνεται στις 23 Απριλίου.

Θερμές ευχαριστίες για την Ποδηλατάδα

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσοι συμμετείχαν στην Ποδηλατάδα γεμίζοντάς μας χαρά και ενέργεια για τις επόμενες δράσεις. Ειδικά ευχαριστούμε τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην διοργάνωση, πιο συγκεκριμένα:

1. Τον Θέμη Βόκαλη της COCO-MAT και τον Ηλία Καραπαναγιωτίδη από την BikeIt για την δωρεάν διάθεση των ξύλινων ποδηλάτων.
2. Τον Στέλιο Χατζηκύργιο και τη Μαρία Φωτοπούλου από το εργαστήρι δημιουργικού κοσμήματος Oraisis, για τη δωρεάν διάθεση δύο ξύλινων ποδηλάτων με τις εικαστικές τους παρεμβάσεις.
3. Την εκπομπή της ΕΤ3 ΑΓΡΟWEEK, όλους τους συντελεστές της και κυρίως τον αρχισυντάκτη Τάσο Κωτσόπουλο και τον διευθυντή παραγωγής Γιάννη Γκρισπάνη.
4. Τον Λάζαρο Κουμπουλίδη (Ανθρώπινο Δυναμικό) για την άριστη συνεργασία.
5. Τον Τόλη Σκούταρη (ΒΒΤ) για τη δωρεάν διάθεση δύο ποδηλάτων.
6. Τον Γιάννη Πειρουνάκη για τη δωρεάν διάθεση ενός διπλού ποδήλατου.
7. Τον Παναγιώτη Μπαρμπαρούση που μας εφοδίασε με κράνη.
8. Τον Άρη Μαρτάκη (Οικοκίνηση) και τον Νίκο Ορφανίδη (Smart Bike) για την τεχνική υποστήριξη.
9. Toν Κώστα Σταμούλη για την πολύτιμη εμπειρία που μας προσέφερε.
10. Τους καλούς φίλους του ΤΟΒ, Αντώνη Μπαζάκα, Γιώργο Τριπολιτάκη και Σάκη Τριανταφύλλου για την κάλυψη της Ποδηλατάδας με φωτογραφίες και βίντεο.
11. Τον Άκη Γιαννακάκη για τη διάθεσή ενός αγροτικού οχήματος.
12. Τις τοπικές επιχειρήσεις PANINI και VENUS για την προσφορά των σνακ.
13. Το τμήμα Τροχαίας Βέροιας για τη βοήθειά του".