Η 1η Μεραρχία Πεζικού και οι Παλαιοί Πρόσκοποι διοργάνωσαν βραδιά τσίπουρου (φωτογραφίες, βίντεο)

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας και η 1η Μεραρχία Πεζικού διοργάνωσαν στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας και φέτος (3η χρονιά) μια βραδιά αφιερωμένη στο τσίπουρο, τον μεζέ του και την διασκέδαση. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης και ο αντιδήμαρχος Βέροιας Γιώργος Σοφιανίδης.

Φέτος δεν υπήρχε ιδιαίτερος σκοπός όπως τις προηγούμενες χρονιές που ήταν αφιερωμένες τόσο στην γνώση γύρω από το τσίπουρο, όσο και την αξιολόγηση και κατηγοριοποίηση των αποσταγμάτων που τόσο γενναιόδωρα προσέφεραν διάφοροι μικροί αποσταγματοποιοί.

Η εκδήλωση αρκέστηκε στην δημιουργία μιας εκδήλωσης στην οποίο οι συμμετέχοντες γεύτηκαν το τσίπουρο και τους μεζέδες που το συνόδευαν, χόρεψαν και τραγούδησαν με την συνοδεία της ορχήστρας του Γ Σώματος Στρατού.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης εκτέθηκε μικρής κλίμακας άμβυκας (καζάνι) ο οποίος κληρώθηκε.

Την εκδήλωση στήριξαν οι αποσταγματοποιοί Γιώργος Βαρακλής, Γιώργος Κοσμίδης, Δημήτρης Βουνήσιος, Γιώργος Μαραντίδης, Αλέκος Ψώνης, τα Κρεοπωλεία «Απόστολος» και Γιάννη Καραγεωργίου και η Αγροτοβιομηχανία Venus.

Τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.