Θερμή υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Βέροια (φωτογραφίες)

Θερμή υποδοχή στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο επιφύλαξαν στην πόλη της Βέροιας, λαός, κλήρος, Πολιτική και Πολιτειακή ηγεσία της Ημαθίας, εκπρόσωποι Συλλόγων & φορέων το απόγευμα της Τρίτης 28 Ιουνίου .

 

Στα πλαίσια των ΚΒ΄ ΠΑΥΛΕΙΩΝ η επίσημη τελετή υποδοχής του Οικουμενικού Πατριάρχη πραγματοποιήθηκε έξω από την προσφάτως ανακαινισμένη Παλιά Μητρόπολη της Βέροιας στον Ι.Ν. Αγίων Πέτρου και Παύλου όπου τελέσθηκε Πατριαρχικός Εσπερινός της Μνήμης του Αποστόλου Παύλου χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου παρουσία και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ.κ Παντελεήμων.

Άγημα του Στρατού απέδωσε τιμές στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίου κατά την άφιξη του έξω από το ναό, όπου τον υποδέχθηκε η Υπουργός Μακεδονίας- Θράκης κα Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά.

Παραβρέθηκαν, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιατζίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κ. Καλαϊτζίδης, οι Βουλευτές Ημαθίας κ. Αντωνίου, Καρασαρλίδου, Ουρσουζίδης και Βεσυρόπουλος, ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης, Ανώτατοι Αξκοι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, και πλήθος κόσμου που πήρε την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Ο Πατριάρχης, τίμησε με την σειρά του την ομάδα χάντμπολ του Φιλίππου για την πρόσφατη διπλή της επιτυχία.

Επιμέλεια άρθρου: Καραγιάννη Στεφ. Έφη

Πηγή: http://alexandriamou.gr