Τιμολογιακή πολιτική και δικαιολογητικά για εκγύμναση στα Δημοτικά Γυμναστήρια

Από την ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας ανακοινώθηκε η τιμολογιακή πολιτική και τα δικαιολογητικά εγγραφής για έκδοση κάρτας μέλους, για όσους επιθυμούν να γυμναστούν στα γυμναστήρια «ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ», «ΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ» και «Δ.ΒΙΚΕΛΑΣ». 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ:

1) Βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο 

2) Μία  φωτογραφία   

3) Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας   

4) Φωτοτυπία  Άδειας παραμονής (για αλλοδαπούς) 

5) Υπεύθυνη δήλωση  (για ανήλικους υπεύθυνη δήλωση γονέα)


Για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων ισχύει το Α.Δ.Υ.Μ. για τρία σχολικά έτη (σύμφωνα με το άρθρο 4 του ΦΕΚ 1296/21-5-2014)

ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 10€ μηνιαία συνδρομή- 15ευρω διμηνιαία συνδρομή- 20ευρω τριμηνιαία συνδρομή.

ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΙ στα ΠΑγΟ σε αίθουσες ή γυμναστήρια των πρώην δημοτικών ενοτήτων και σε γυμναστήρια ή αίθουσες πολλαπλών χρήσεων των σχολικών συγκροτημάτων,  μηνιαία συνδρομή 5 €

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

1. Κατά τη διάρκεια της άσκησης σας στην αίθουσα αυτή πρέπει να σέβεστε τις υποδείξεις του υπεύθυνου γυµναστή ο οποίος είναι αποκλειστικά αρµόδιος. 
2. Η χρήση των μηχανημάτων και των ελεύθερων βαρών πρέπει να είναι προσεκτική και αθόρυβη. 
3. Γυµνάζεστε πάντα βάσει του ατοµικού σας προγράμματος που παραλάβατε εγγράφως από το γυμναστήριο. Σε διαφορετική περίπτωση η άσκηση γίνεται µε δική σας ευθύνη. Για οποιαδήποτε απορία σας απευθυνθείτε στον αρµόδιο γυμναστή και όχι σε κάποιο µέλος. 
4. Τοποθετείτε τους δίσκους και τους αλτήρες πάντα στη θέση τους µετά το πέρας της άσκησης. Είναι υποχρεωτική η χρήση ασφαλειών στο άκρο κάθε µπάρας ανεξάρτητα από το συνολικό βάρος που χρησιμοποιείτε.
5. Απαγορεύεται η εκτέλεση συγκεκριμένων ασκήσεων που το γυμναστήριο θεωρεί ως επικίνδυνες για την ασφάλεια σας. Οι γυμναστές θα σας ενημερώσουν για αυτές. 
6. Η χρήση ατοµικής πετσέτας είναι υποχρεωτική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ 2331022178  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : Δευτέρα ως Παρασκευή 09.00-13.00 

* Ισχύει και για την συμμετοχή κοινού στα γήπεδα τένις όπως επίσης και για όλα τα αθλήματα που συμμετέχει κοινό και κάνει χρήση των κλειστών χώρων «Δ.ΒΙΚΕΛΑΣ», «ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ»,  «ΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ» και  ανοιχτών γηπέδων τένις  «Δ.ΒΙΚΕΛΑΣ» .