Απεργιακό κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο Βέροιας

apergia

Στην ευρεία σύσκεψη των φορέων Εργατικό Κέντρο Βέροιας, Νομ. της ΑΔΕΔΥ, Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας, Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας , Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, Ν.Ε Τ.Ε.Ε./Τ.Κ.Μ Ημαθίας, 4ο περ. Τμήμα Κ.Μ του και Οικονομικού Επιμελητηρίου, Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, Ομοσπονδία Επαγγ/των, Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας, Ένωση φοροτεχνικών Βέροιας, Οδοντιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, ΕΛΜΕ Ημαθίας, Σύλλογος Εκπ/των Α' Εκπαίδευσης Ημαθίας, Σωματείο Οικοδόμων Βέροιας, Σωματείο Ηλεκτρολόγων Ημαθίας, που έγινε τη Δευτέρα 25/1/2016 και ώρα 6 μ.μ στην αίθουσα του Ε.Κ Βέροιας αποφασίστηκε ομόφωνα:

1. Η συμμετοχή στην πανελλαδική Απεργία της 4ης Φλεβάρη.

2. Η διοργάνωση απεργιακής συγκέντρωσης την Πέμπτη 4 Φλεβάρη και ώρα 10:30 π.μ στην πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια.

"Ημαθιώτες- σσες, μπροστά στη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος με την αύξηση των εισφορών και τη δραστική μείωση των συντάξεων που φέρνει το σχέδιο της κυβέρνησης, μπροστά στο άδικο φορολογικό σχέδιο που φτωχοποιεί άγρια τους αγρότες, επιστήμονες, επαγγελματοβιοτέχνες, εμπόρους και τους υπαλλήλους, μισθωτούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, εμείς οι φορείς του Νομού αντί για την ασφάλεια του καναπέ και την πολυθρόνα, επιλέξαμε το δρόμο του Αγώνα για να μην περάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης που άλλα έταζε και άλλα εφαρμόζει. Καλούμε, όλους τους πολίτες της Ημαθίας να συμμετάσχουν δυναμικά στην Απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 4 Φλεβάρη και ώρα 10:30 π.μ στην πλατεία Δημαρχείου, ενάντια σε όλα αυτά που καταστρέφουν το μέλλον των παρόντων και των επόμενων γενεών.

Καλούμε επίσης τους εκλεγμένους αντιπροσώπους του Νομού μας (βουλευτές), να μην στηρίξουν το καταστροφικό αυτό σχέδιο Νόμου, το οποίο θα έχει για όλους μας τα παραπάνω ολέθρια αποτελέσματα".