Astrology4u: Κινέζικο ωροσκόπιο, αλάνθαστες ερμηνείες και προβλέψεις

Κινέζικο ωροσκόπιο

Οι Κινέζοι αστρολόγοι αντιλαμβάνονται με έναν διαφορετικό τρόπο τα ζώδια, αντιστοιχώντας τα, λαμβάνοντας υπόψιν τις κινήσεις των αστερισμών, σε αντίθεση με την δυτική νοοτροπία, η οποία έχει ταξινομήσει τα ζώδια με ένα συγκεκριμένο τρόπο, ο οποίος δεν αλλάζει.

Το κινέζικο αστρολόγιο διαιρείται στην ουσία σε κύκλους, από τους οποίους ο ένας επηρεάζει τον άλλον, προκαλώντας περισσότερους κύκλους σε αυτόν τον χώρο.

Όλοι οι αστρολόγοι δίνουν βάση στην κινέζικη αστρολογία, αφού παρά το ότι δεν έχει να αναδείξει κάποιο αρχαίο κείμενο στο οποίο να βασίζεται λόγω της παλαιότητάς της, τα ζώδια φαίνεται ότι διαμορφώθηκαν σχεδόν εμπειρικά από τους αστρολόγους, παρατηρώντας τις ανθρώπινες συμπεριφορές. Έτσι, θεωρείται ότι μπορεί να επεξηγήσει όλα αυτά που συμβαίνουν στο παρόν, δίνοντας την κατάλληλη ερμηνεία για το μέλλον. Βρείτε, τώρα το κινέζικο ωροσκόπιό σας!

Astrology4u

Το astrology4u.gr είναι το νούμερο ένα στέκι, με αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Όποια και αν είναι τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί στην ζωή σας και όποιες ανασφάλειες έχετε σε σχέση με όλες τις συναισθηματικές αλλαγές που έχουν επέλθει στο προσκήνιο, το κινέζικο ωροσκόπιο και το ζώο στο οποίο ανήκετε, μπορεί να δώσει τις απαντήσεις που ψάχνετε. Έτσι κι αλλιώς, η κινέζικη αστρολογία είχε σαν στόχο από την αρχή της δημιουργίας της να προβλέψει το μέλλον!

Μέσα στο Astrology4uλοιπόν, έχετε την δυνατότητα όχι μόνο να είστε ενήμεροι πάνω στα οικονομικά και αισθηματικά που προσανατολίζονται προς το ζώδιό σας, αλλά πολύ περισσότερο να μπορείτε να δίνετε καίριες απαντήσεις σε όλα τα θέματα που προκύπτουν στην ζωή σας.

Η έμπειρη ομάδα αστρολόγων, είναι στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, απαντώντας σε όλες σας τις απορίες. Μην παίρνετε βεβιασμένες αποφάσεις στις δύσκολες στιγμές που σας παρουσιάζονται! Δείτε τι κρύβει το ζώδιό σας για το μέλλον, με βεβαιότητα και αλάνθαστες ερμηνείες