Το Κέντρο Συμβουλευτικής Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Βέροιας ολοκλήρωσε τον κύκλο επισκέψεων στους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς

tsaparopouou

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Βέροιας ολοκλήρωσε τον κύκλο επισκέψεων στους ιδιωτικούς τοπικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Βέροιας. Τα τρία στελέχη του Κέντρου προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν ως ομιλήτριες κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων ενημέρωσης γονέων και κηδεμόνων που διοργάνωσε ο κάθε παιδικός σταθμός.

Συγκεκριμένα, η ψυχολόγος Έφη Τσαπαροπούλου, η κοινωνική λειτουργός Χαρά Νατσιοπούλου και η νομική σύμβουλος Σταυρούλα Σιδηροπούλου, ενημέρωσαν τους γονείς των ανηλίκων για το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας παρουσιάζοντας παράλληλα τις δράσεις του Κέντρου Συμβουλευτικής Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Βέροιας, τις ψυχολογικές αποχρώσεις και συνιστώσες του θύματος και του θύτη, καθώς και τον Νόμο περί ενδοοικογενειακή βίας, προσκαλώντας το κοινό να σπάσει τη σιωπή και να παύσει να κωφεύει σε ζητήματα που αφορούν στην γυναικεία και παιδική κακοποίηση.

Μέχρι σήμερα μίλησαν κατά σειρά επισκέψεων στους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς «Παιδικό Πλανήτη», έπειτα στην «Καραμελίτσα», και τέλος στα «Στρουμφάκια» και στο «Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι».

Οι τρεις προαναφερόμενες εργαζόμενες στο Κέντρο Συμβουλευτικής Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Βέροιας ευχαριστούν τους Διευθυντές και Διευθύντριες των παραπάνω παιδικών σταθμών για την πρόσκληση και την φιλοξενία στους χώρους τους.