Συγκέντρωση τροφίμων για τους πρόσφυγες στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας

Από το Εργατικό Κέντρο Νάουσας και την ΟΓΕ ανακοινώθηκαν τα εξής: "Βιώνουμε καθημερινά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες. Παίρνουμε για 3η φορά την πρωτοβουλία και καλούμε τις γυναίκες, εργαζόμενους, συνταξιούχους, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους και νέους να ανταποκριθούν στη συγκέντρωση αναγκαίων ειδών για τους πρόσφυγες – μετανάστες.

Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες ξεριζώθηκαν από την πατρίδα τους από τη δολοφονική μηχανή ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ από τον πόλεμο που προκάλεσαν στη Συρία. Οργανώνουν ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, υπονομεύουν και εμποδίζουν το δικαίωμα των λαών να αποφασίζουν μόνοι τους για το παρόν και το μέλλον τους, εξωθούν στη μετανάστευση και την προσφυγιά εκατομμύρια ανθρώπους, αποβλέποντας στον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών και των δρόμων μεταφοράς.

Καλούνται να επιβιώσουν κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, χωρίς μέτρα προστασίας και μέριμνας, τη στιγμή που διατρέχουν κίνδυνο για την ασφάλειά τους και από τα κυκλώματα δουλεμπορίας και σωματεμπορίας.

Καλούμε όλα τα λαϊκά στρώματα με κάθε τρόπο να εκφράσουν την εργατική – λαϊκή αλληλεγγύη στα ταξικά μας αδέρφια τους πρόσφυγες.

Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ.

Συγκεντρώνουμε:
ΝΕΡΟ, βρεφικές κρέμες έτοιμες σε γυάλινα βαζάκια, ατομικούς χυμούς, πάνες για μωρά, γάλατα εβαπορέ σε μικρή συσκευασία, κρουασάν, φρυγανιές, ξηρούς καρπούς, μπισκότα, ξυραφάκια, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτιά υγείας, οινόπνευμα, πλαστικά πιρούνια και κουτάλια, σαμπουάν, σαπούνια, κονσέρβες (όχι με χοιρινό κρέας) με έτοιμα φαγητά.

Τα παραδίνουμε στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας Δευτέρα εως Παρασκευή στις παρακάτω ώρες: ΠΡΩΙ: 8.00 εως 12.00, ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 6.00 εως 8.00.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν, όπως και τις προηγούμενες φορές, θα παραδοθούν σε ατομικές συσκευασίες στην Ειδομένη με ευθύνη της ΟΓΕ και του Εργατικού Κέντρου Νάουσας".