Οι φορείς του Κοπανού συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες

prosfig

Μετά την πετυχημένη συλλογική προσπάθεια των πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων τις περιοχής του Δ. Νάουσας για τους Σύριους πρόσφυγες, ο Μορφωτικός Σύλλογος Κοπανού « Η ΜΙΕΖΑ» σε συνεργασία με τους φορείς του Δ.Δ Κοπανού, τον Ι.Ν Αγ. Παρασκευής, τον Μορφωτικό Σύλλογο Μ. Αλέξανδρο, την Φιλαρμονική, τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο ΓΑΣ Κοπανού και την Τοπική Κοινότητα Κοπανού συνεχίζει την προσπάθεια δράσης ως αλληλεγγύη προς τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην χώρα μας και επιβιώνουν κάτω από αντίξοες συνθήκες.

"Στην προσπάθεια αυτή καλούμε όλους τους κατοίκους του χωριού αλλά και του ευρύτερου Δήμου Νάουσας να συνδράμουν και να βοηθήσουν έμπρακτα τους Σύριους πρόσφυγες . Πράγματα που για μας φαίνονται ασήμαντα και μικρά μπορεί στα μάτια των ανθρώπων αυτών να είναι μεγάλα και σημαντικά.

Συλλέγουμε είδη διαβίωσης και πρώτης ανάγκης όπως φάρμακα, τρόφιμα έτοιμα για κατανάλωση, ρουχισμού, είδη προσωπικής υγιεινής κ.α Ερχόμαστε στην πόρτα σας για να παραλάβουμε ότι μπορείτε να προσφέρετε.

Στις 24 Οκτωβρίου ομάδα εθελοντών θα μεταβεί στην Ειδομένη για την μεταφορά και διακίνηση των ειδών στους πρόσφυγες. Όσοι πολίτες θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2332043306-6973392754-6977939806" αναφέρει η ανακοίνωση.